Doma opět s čistým kontem

Ve vyrovnaném utkání Bohemka remizovala s Jabloncem.

Doma opět s čistým kontem

Do základní jedenáctky se proti Jablonci vrátili Le Giang, Vondra, Vaníček a Jindřišek. První náznak šance si připsali hosté, ale Pilař zakončoval ve skluzu na zadní tyči mimo branku.

Bohemians - Jablonec
Bohemians - Jablonec
Po deseti minutách předvedla pěknou akci Bohemka. Ve středu hřiště postupoval s míčem Hronek, který krásně do uličky vysunul nabíhajícího Necida. Útočník Klokanů ještě nádherně pod sebou našel Puškáče, jenž na malém vápně napálil míč do sítě a Bohemians se radovali. Jenže situaci přezkoumal videorozhodčí a kvůli faulu skórujícího forvarda na bránícího Haitla branku neuznal. Hrálo se tedy dále za bezbrankového stavu.

Opticky byla Bohemka lepší, ale vyložené šance k vidění nebyly. Před poločasem pálil prudce Necid, ale Hanuš si poradil a balon vyrazil. Na druhé straně střílel Schranz zpoza šestnáctky nad branku Le Gianga. V nastaveném čase se hosté prokombinovali do velmi dobré střelecké pozice, jenže Kratochvíl netrefil míč ideálně a brankář Bohemky mohl být v klidu. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

I po návratu z kabin se v Ďolíčku odehrával vyrovnaný duel. Do velkého vápna si čtvrt hodiny před koncem navedl míč Květ, ale branku Hanuše minul.

Bohemians - Jablonec
Bohemians - Jablonec
Oba týmy si tak po konečném hvizdu body rozdělily po bezbrankové remíze.

Hodnocení trenéra Luďka Klusáčka: "Jablonec je kvalitní tým. Přesto se nám dařilo hru kontrolovat. Bohužel jsme se nedostávali do nebezpečných situací. Ve hře to bylo slušné. Ve druhé půli jsme měli pár ztrát v přechodu a stálo nás to hodně sil. Jablonec postupně dostal hru pod kontrolu, Změnili jsme rozestavení, ale krom nějakých situací v závěru jsme nic velkého před brankou soupeře neměli. Utkání nebylo vzhledem k minimu brankových příležitostí ani příliš aktivní pro diváky, což u těch bezbrankových tak bývá."