Příští týden vstoupí Bohemka do MOL Cupu

Přinášíme organizační informace k pohárovému utkání. 

Příští týden vstoupí Bohemka do MOL Cupu

Cestu pohárem zahájí tým kouče Jaroslava Veselého o týden později, než bylo původně plánováno v termínové listině řídícího orgánu soutěže. Po dohodě se soupeřem nakonec Klokani vyrazí na sever Čech až příští středu. Večer pak rozehrají na stadionu v Ústí nad Labem utkání druhého kola MOL Cupu s domácí Armou. Ta je po sestupu z druhé ligy nově třetiligová. V České fotbalové lize ve skupině B si vede slušně a stíhá v čele tabulky dalšího nedávného druholigistu. Tím je Viktoria Žižkov, která Ústí nad Labem doprovodila při cestě z druhé ligy v podobě druhého sestupujícího.

Pořádající klub stanovil vstupné na 50 Kč. Děti do 120 cm, senioři a osoby s průkazem ZTP mají spolu s doprovodem vstup zdarma. Pro fanoušky Bohemians je určen zastřešený sektor B. Nachází se přímo naproti hlavní tribuně a příznivci Klokanů se do něj dostanou z ulice Vinařská. Pokud pojedete podpořit Bohemku po vlastní ose autem, zaparkovat lze u přilehlého zimního stadionu. Parkování zde není placené. Dále lze parkovat přímo v ulici Vinařská a v prostorách nedalekého sídliště.

Utkání má stanovený výkop na 18. hodinu. Klokani pohárovým zápasem současně vyplní i reprezentační přestávku, která následuje po nejbližším víkendu. Od první a druhé ligy si fanoušci na chvilku "odpočinou." Po krátké pauze už Bohemku čeká další domácí utkání, v němž se doma utkají s Viktorií Plzeň.