Béčko nadělilo Domažlicím pět gólů

Diváci byli svědky nádherné branky Farkaše, hattricku Zemana a prvních minut Jana Morávka. 

Béčko nadělilo Domažlicím pět gólů

Ještě před samotným utkáním fotbalová veřejnost zbystřila. V sestavě Klokanů se totiž objevil Jan Morávek, pro kterého šlo o první utkání v dresu Bohemians po návratu z Bundesligy. Po vyrovnaném úvodu utkání mohli jako první skórovat Zelenobílí. V závěru první třicetiminutovky se míče ujal Zeman a do úniku poslal Marhoula. Forvard Bohemky pálil k levé tyči. Přízemní střelu zvládl Cherepko pouze zpomalit a míč se kutálel po jeho zásahu k brankové čáře. K dorážce ještě spěchal Bartek, ale brankář Domažlic za vteřinu dvanáct stihl míč sebrat.

Další šanci měli znovu Klokani. Nejprve Matěj Kadlec odvrátil přihrávku před vlastní branku a následně Farkaš na polovině hřiště našel Marhoula. Útočník Bohemians sklepl pro Morávka a zkušený záložník už narýsoval kolmici směrem na sprintujícího Denise Valu. Rychlý obránce na podmáčeném terénu lehce zavrávoral, což ho sice zpomalilo, avšak nezabránilo mu posunout balondo velké šanci Bartkovi. Odchovanec Klokanů pálil levačkou na bližší tyč. Změnu skóre odmítl skvělým zákrokem gólman Cherepko, jenž vytěsnil míč na rohový kop.

Bohemians B - Domažlice 5:0 (2:0)
Bohemians B - Domažlice 5:0 (2:0)
Neproměněná šance nemusela Bohemians dlouho mrzet. Rohový kop rozehrál Bartek přihrávkou na Morávka, od něhož mířil míč na polovinu hřiště k Valovi. Jeho zpětný nákop do šestnáctky byl sražen k Farkašovi. Kapitán Bohemky se dlouho nerozmýšlel a jeho nádherná střela zpoza šestnáctky si to namířila přímo do šibenice. A za chvilku se Zelenobílí radovali podruhé. Adam Kadlec na pravé straně podpořil ofenzivu a následně odcentroval před branku. Mlynařík chtěl hrudí sklepnout míč do rukavic brankáře, ale balon nakonec neměl dostatečnou razanci. Toho využil Vilotić. Srbský defenzivní univerzál výborně situaci dohrál a střelou k levé tyči využil chyby defenzivy Domažlic. Do kabin odcházely týmy za dvoubrankového vedení Bohemans.

Krátce po návratu z kabin unikli svěřenci kouče Slezáka z nástrah obligátní Csaplárovy pasti. Marhoul si naběhl na přihrávku od Matěje Kadlece. V souboji se dokázal dostat přes Holíka a na hranici velkého vápna předal balon Valovi. Rychlík v barvách Bohemky s ním pronikl až k malému vápnu, kde ho předložil předpisově Zemanovi, pro kterého už nebyl žádný problém střelou do odkryté branky vstřelil třetí branku Bohemians.

Své ojedinělé šance se dočkali také hosté ze západu Čech. Forvard Zajíček přetlačil Dostála a ve vápně pálil k pravé tyči, ale Soukup fantasticky udržel čisté konto. Uběhlo pár vteřin a gólman Bohemky musel znovu do práce. Bývalý hráč prvoligových týmů Brna a Příbrami se s balonem protáhl do šestnáctky. Nakonec ho přenechal střídajícímu Černému. Střídající záložník pálil tvrdě, jenže ránu pod břevno bravurně zneškodnil Soukup, stejně jako jeho následnou dorážku. Na tu už Soukup nedosáhl, ale v malém vápně za něj zaskočil Vilotić a srazil také třetí střelu mladíka v barvách Domažlic.

Bohemians B - Domažlice 5:0 (2:0)
Bohemians B - Domažlice 5:0 (2:0)
Od této velké šance hostů uplynulo deset minut a znovu se v ofenzivě ukázala Bohemka. Rozehrávku Rychnovského vystihl na polovině hřiště Damašek a po rychlé narážečce přes Müllera na Farkaše šel právě po průnikovce střelce první branky sám na branku Zeman. Křídelník Bohemky si přiťukl míč na pravačku a přízemním obstřelem zapsal svou druhou branku v utkání.

To stále ještě nebylo vše. Deset minut před koncem prolétl Zemanův centr až k Damaškovi. Střídající obránce dal proti noze Adamu Kadlecovi, jenž se do míče opřel levačkou z dobrých dvaceti metrů. Nádherná rána mladého stopera bohužel orazítkovala jen levou tyč branky Cherepka. Za tři minuty ale viděli diváci další příležitost. Koutský za šestnáctkou přihrál doleva Zemanovi, který toužil po hattricku, ovšem levačkou pálil jen o kousek nad branku.

Nakonec přeci jen Bohemka dala Domažlicím na dalekou cestu domů "bůra.” Koutský výborně předskočil Pavlíka a balonu se ujal Mareš. Další z řady nových hráčů na hřišti využil nabídky Zemana. Tomu předložil míč do samostatného úniku. Do té doby dvougólový záložník této šance využil a střelou k pravé tyči zkompletoval hattrick. Po uplynutí jednominutového nastavení sudí ukončil zápas, v němž Klokani dominovali a zaslouženě zvítězili.