Zrod iniciativy SOS KLOKAN

V návaznosti na naši veřejnou výzvu jsme ve čtvrtek podnikli první konkrétní kroky a hledali jsme první možnosti, jak využít ohromného ohlasu, který naše výzva způsobila mezi fanoušky.

Zrod iniciativy SOS KLOKAN

Dne 3. února se sešli níže podepsaní, aby v návaznosti na výzvu k záchraně fotbalového klubu Bohemians, uveřejněnou na stránkách Virtuálního Ďolíčku, podnikli první konkrétní kroky. Celá iniciativa dostala jednotný název SOS KLOKAN a bude koordinována pomocí stránek Virtuálního Ďolíčku. Úvodní schůzka byla spíše seznamovací.

Na naši výzvu během dvou dnů reagovaly stovky fanoušků z České republiky i ze zahraničí (zejména Anglie a Austrálie), nabízejících různé druhy pomoci. Všechny nabídky pečlivě pročítáme a se všemi počítáme v okamžiku, kdy budou potřeba. Buďte prosím trpěliví, pokud se několik dnů zdánlivě nebude nic dít.

Fanoušci sami o sobě nemohou být spasiteli Bohemky, mohou však nabídnout velmi účinnou pomoc. Proto vyzýváme potencionální zájemce o koupi fotbalového klubu Bohemians z konkurzního řízení, aby kontaktovali iniciativu SOS KLOKAN s cílem projednání možnosti naší podpory.

Další schůzka se uskuteční v průběhu příštího týdne.

Antonín Jelínek
Milan Šimáček
Jiří Dientsbier
Martin Slavík
Michal Holas
Josef Hrubý
Tomáš Hrubý