Tiskovka: Na Bohemce bylo plno

Na stadiónu Bohemians bylo ve středu dopoledne znovu živo. Nehrál se zde žádný fotbalový zápas, Družstvo fanoušků Bohemians pořádalo tiskovou konferenci. Zájem byl obrovský. Do tiskového centra dorazilo pět desítek novinářů, včetně pěti televizních štábů. V Ďolíčku sice byla odpojena elektřina, která by však měla být v nejbližších dnech zaplacena a znovu zapojena, přesto tisková konference proběhla hladce a trvala téměř hodinu. Fanoušci Bohemky oficiálně oznámili úmysl zachránit svůj fotbalový klub.

Tiskovka: Na Bohemce bylo plno

Za fanoušky oficiálně vystoupili předseda představenstva Antonín Jelínek, místopředseda představenstva Jiří Dienstbier, předseda kontrolní komise Milan Šimáček a místopředseda kontrolní komise Antonín Panenka, nejslavnější Klokan historie. Antonín Jelínek představil celý projekt a Jiří Dienstbier doplnil právní věci. Samotná tisková konference dokumentovala oddanost fanoušků. Občerstvení dodal Josef Hrubý, majitel restaurace Klepáč a velký fanoušek Bohemky. Martin Bílek, další z příznivců obětavě dodal přes noc vyrobený banner s nápisem DRUŽSTVO FANOUŠKŮ BOHEMIANS. Akce "fanoušci sobě" začíná.

Zprávy o vzniku družstva fanoušků by se měly objevit na všech třech celoplošných televizích a navíc informace do svého vysílání zařadí i regonální TV Praha. Nechyběli zástupci rozhlasových stanic a všech velkých deníků. Ojedinělý projekt fanoušků sklidil velký úspěch. V nejbližších dnech se rozběhne kampaň s přihláškami do družstva a fanoušci budou moci přispívat konkrétními částkami. Bohemka stále žije, fanoušci jsou to poslední, co jí zbylo! Vydržte!