Je to tady! Máme první milión!

Fanoušci Bohemians mezi sebou během jediného týdne vybrali přes milión korun na záchranu svého milovaného klubu. Všem, kteří přispěli děkujeme. Celá akce nabírá na obrátkách, finanční pomoc je ale stále potřeba. Družstvo fanoušků Bohemians má v současnosti kolem čtyř set členů a denně přibývají přihlášky dalších desítek příznivců. Cíl je jediný: záchrana a v létě start ve třetí lize. Už to není jen sen. Vedení družstva jménem fanoušků už zahájilo jednání s fotbalovým svazem, s TJ Bohemians i se správcem konkurzní podstaty Vladimírem Humlem.

Je to tady! Máme první milión!

„Ve středu se u správce konkursní podstaty Humla konal věřitelský výbor, což je neveřejná schůze největších věřitelů společnosti FC Bohemians Praha, a.s.. Na této schůzi jsme podali jménem Družstva fanoušků Bohemians písemnou nabídku na zahájení jednání o odkupu práv k soutěžím a hmotného majetku od správce konkursní podstaty. Tento krok byl nutný k tomu, abychom mohli se správcem začít jednat na oficiální úrovni,“ prohlásil předseda družstva Antonín Jelínek. Zástupci fanoušků též navštívili strahovské sídlo fotbalového svazu. „Sešel jsem se s Ing. Rýznarem a Mgr.Doležalem. Na jednání jsme si potvrdili správnost kroků, které budeme muset pro záchranu Bohemky podniknout a které jsme nastínili v našem programu. Naše Družstvo se na půdě ČMFS těší velkému zájmu a byla nám přislíbena veškerá pomoc v rámci možností svazu,“ dodal Jelínek.

 

Družstvo fanoušků Bohemians chystá i další kroky pro zjednodušení příspěvků i pro fotbalové příznivce, kteří se nechtějí stát členy družstva. Zároveň byla zřízena mobilní INFOLINKA 602 557 338, na kterou mohou fanoušci volat a ptát se na informace týkající se Družstva fanoušků Bohemians. Na příští týden chystáme do projektu zapojit ještě více osobností, zároveň se připravuje koncert na podporu Bohemians, jehož výtěžek bude věnován na konto družstva fanoušků. Koncert se bude konat v sobotu 9. dubna v Balbínově poetické hospůdce od 15 hodin. Bližší informace k této akci přineseme v dnešních večerních hodinách.