Už je to tady! ZAČÍNÁME!

Dámy a pánové, vážení fanoušci,<br/> Váš klub se opět vrací na fotbalovou mapu a začíná psát novou kapitolu zelenobílé historie. Chcete být u prvního setkání nového týmu? Stačí jediné - přijít v pondělí 27. června v deset hodin do vršovického Ďolíčku. Uvidíte v akci adepty na zelenobílý dres, uvidíte v akci fotbalové hvězdy, které prošly slavnými kluby. Jména budeme publikovat, až opravdu dorazí na přípravu, i když některá média už mnohé naznačila. Nechceme Vám nic slibovat. Zachránili jste klub, teď už si vychutnávejte radost ze hry. ZAČÍNÁME!

Už je to tady! ZAČÍNÁME!

Vstup na stadión ve Vršovicích je samozřejmě zdarma. Každý den od deseti hodin bude na programu zápas na dvě branky i s rozhodčími. "Chceme si kluky vyzkoušet ve hře, proto jsme zvolili tento model," zdůvodňuje trenér Zbyněk Busta. Každý všední den kromě čtvrtka navíc fotbalisté vyběhnou i k dopolední přípravě ve tři hodiny. "Bude to znovu v Ďolíčku. Bude se hrát fotbal na menším prostoru," doplňuje Busta. Mezi tréninky stráví hráči čas na stadiónu. "Obětavé sekretářky jim budou vařit. Už mají nakoupené zásoby," popisuje rodinnou atmosféru ředitel Bohemians Jiří Steinbroch.

Na stránkách Virtuálního Ďolíčku Vám samozřejmě z prvního tréninku přineseme obsáhlou reportáž a celý týden budeme mapovat výběrový kemp vršovického týmu.