Klokani se zítra představí v Teplicích

V přípravném duelu narazíme na vedoucí tým ligy. Ze zápasu vám přineseme základní online se změnou stavu.

Klokani se zítra představí v Teplicích

Další zastávkou vršovických Bohemians 1905 v zimním přípravném utkání budou severočeské Teplice. Vedoucí tým ligy si do svého areálu Anger přizval náš tým, protože obě mužstva již vypadla ze zimní Tipsport ligy.
Utkání bylo sjednáno dopředu, protože reálně hrozilo, že se oba prvoligové týmy neprobojují do vyřazovacích bojů největšího tuzemského zimního turnaje, což se nakonec naplnilo. S naším středečním soupeřem jsme se v tomto ročníku Gambrinus ligy utkali na teplických Stínadlech. Na severu Čech jsme podali výborný výkon, který ale i vinou nesmyslného vyloučení Jiřího Rychlíka, nestačil po prohře 0:1 ani na jeden bod.

"Do Teplic nás pojede patnáct, s tím, že zbytek zůstane s juniorkou," hlásil asistent trenéra Pavel Medynský. Hráči, kteří neobdrží nominaci do Teplic, ale určitě nebudou zahálet, v rámci tréninkové jednotky je pod vedením Václava Hradeckého čeká modelové utkání právě s naší rezervou.
Zdravotní stav mužstva je uspokojivý, prakticky všichni hráči jsou v pořádku. "Jedinou výjimkou je Michal Dian, který má problémy s kolenem, a tak měl v minulém týdnu určité úlevy," vyjmenoval jedinou absenci ve výpravě Medynský.

Utkání s Teplicemi se hraje v městské části Trnovany ve sportovním areálu Anger. Výkop utkání je krátce před jedenáctou. Utkání budeme na Virtuálním Ďolíčku sledovat prostřednictvím textového onlinu s nejdůležitějšími informacemi.