Rezerva smírně s Roudnicí

Sveřenci trenérů Hradeckého a Slezáka remizovali s vedoucím celkem ústeckého přeboru.

Rezerva smírně s Roudnicí

Naše B-mužstvo sehrálo o tomto víkendu velice kvalitní utkání s týmem SK Roudnice. "Čekal nás výborně připravený soupeř, který odvedl skutečně velmi dobrý výkon," ocenil kvality soupeře hlavní kouč naší rezervy Václav Hradecký.
Zápas se hrál za nepříznivého počasí, ale i tak bylo na umělé trávě na Štěpničné k vidění hodně zajímavé utkání. V prvním dějství měli navrch roudničtí, kteří působili kompaktnějším dojmem a zaslouženě se i ujali vedení 1:0. Odpověď našli mladí hráči vršovického celku až v závěru poločasu, když srovnali zásluhou Květoňovy trefy.
Druhá půle se odehrávala v opačném gardu. Hráči Bohemians tahali za delší konec provazu, ale ani velké šance ke gólu nevedly. Naopak se prosadil soupeř, který ojedinělou šanci po rohovém kopu zužitkoval a dostal se opět do vedení. Hradeckého svěřenci pak svého soupeře ještě více zaltačili a dočkali se zaslouženého vedení, trefil se Hauer. Posledních dvacet minut se odehrávalo za vytrvalého tlaku Bohemians, ale další branka již nepadla, a tak se oba týmy rozešly po remíze 2:2.
Celé utkání odehrál za juniorku Martin Nešpor, jehož zdravotní stav dává určité naděje pro jaro: "Martin odvedl velmi dobrý výkon a vypadá to, že už i zdravotně bude v pořádku. O poločase jsme ho chtěl střídat a sám si řekl o své setrvání na hřišti, což značí, že už jsou snad jeho zdravotní problémy minulostí," prozradil o útočné naději Bohemians Václav Hradecký.

Bohemians 1905 - SK Roudnice 2:2

Branky Bohemians: Květoň, Hauer
Sestava Bohemians (1.poločas): Havránek - Císař, Kolísek, Hauer, Ježdík - Květoň, Pávek, Gröbl, Pavlík - Fadrný, Nešpor.
Sestava Bohemians (2.poločas): Židlický - Květoň, Brhlík, Hauer, Ježdík - Vůch, Pávek, Gröbl, Kavka - Formáček, Nešpor.