V arktickém mrazu porážka 0:2 s Hradcem

Bohemka odehrála další přípravný zápas

V arktickém mrazu porážka 0:2 s Hradcem

Ve Sportovním centru Nymburk panovaly doslova arktické podmínky, utkání se hrálo za teploty kolem -20 stupňů Celsia. Na hře obou celků to ale nebylo příliš znát. Oba týmy předvedly slušný fotbal, přičemž "votroci" ovládli první poločas a Bohemka byly lepší po změně stran.

Hradec začal lépe a ve 12. minutě se ujal vedení po pěkné kombinaci, na jejímž konci byl Černý a do prázdné branky dal na 1:0. V 17. minutě střelecký pokus Haška mířil těsně nad Šimonovu branku. Ve 21. minutě se k odraženému míči dostal Poděbradský, ale jeho tvrdá střela skončila těsně vedle branky Bohemky. V poslední minutě první půle Škodova hlavička mířila jen o centimetry nad hradeckou branku.

Po změně strany byla Bohemka nejblíže k vyrovnání v 54. minutě, kdy po rohu Rótha trefil Škoda pravou tyč. Škoda byl i nadále nejaktivnější z klokanů a v 61. a v 70. minutě jeho hlavičky skončily těsně vedle či v náruči Šimona. Uhodilo však opět na druhé straně. Akci založil na levé straně Jaroslav Zelený a přes Pavla Černého míč doputoval k pravé noze Romana Fischera. Jeho střela z 22 metrů zaskočila prokřehlého Havránka - 2:0.