Na závěr soustředění výhra s Nitrou

Bohemka v Luhačovicích porazila Nitru brankou Štohanzla

Na závěr soustředění výhra s Nitrou

Slovenská prvoligová (4. místo) Nitra je posledním týmem, který prověřil Bohemku na soustředění v Luhačovicích po remíze se Zlínem (1:1) a výhrou nad Opavou (3:0). Do utkání kvůli drobným zraněním nemohli nastoupit Moravec, Janek, Nešpor a Jindřišek.

Jediná branka zápasu padla ve 20. minutě, kdy střílený centr Štohanzla na přední tyč pomocí teče jednoho z obránců Nitry skončil v síti.

Asistent trenéra Václav Hradecký: Ze zápasu odcházíme s velmi pozitivním pocitem. Vyhráli jsme nad kvalitním velmi běhavým soupeřem naprosto zaslouženě. K úplné spokojenosti chyběl ještě druhý gól, na který jsme minimálně tři šance měli. Velmi suverénně si počínala obrana v čele s gólmanem Sňozíkem, v záloze vyčnívali Štohanzl s Kaufmanem a na hrotu tentokrát panuje spokojenost s oběma útočníky, kteří pracovali v neustálém pohybu. Během zápasů na soustředění jsme jen jednou inkasovali a naopak vstřelili pět branek. Od zápasu s Teplicemi má naše hra pozitivní směr, hráči se snaží a daří se jim plnit přesně to, co od nich chceme.

Bohemians 1905 - FC Nitra 1:0 (1:0)
Branka:
20. Štohanzl.
Bohemians 1905: Sňozík - Pávek, Nikl (46. Bartek), Cseh, Rychlík - Štohanzl, Cissé (67. Vdovjak), Kaufman, Róth (60. Ibragimov) - Škoda, Bálek.