D-dorost absolvoval herní soustředění

Dvě výhra a jedna prohra - to je bilance ročníku 1994 z moravského soustředění.

D-dorost absolvoval herní soustředění

Bohemians 1905  - FC Vysočina Jihlava 4:1 (3:1) Kraus, Barták, Horáček, Richtrmoc

Sestava Bohemians: Dvořák (41. Starczewski)-Vostárek, Žaloudek (41.Jasz),Egert (41.Dufek), Klement-Matějka, Vobořil, Kraus (41.Richtrmoc),Hubínek (41.Rothe)-Barták(41.Zvoníček),Horáček(41.Bulíček)

V prvním poločase jsme měli značné problémy s důrazem a presinkem domácích. Ve hře na míči se nám nedařilo, čímž trpěla hra do postupného útoku. Vzniklé herní situace jsme řešili individuálním držením míče či zkratovým jednáním. Stav ve skóre tak vůbec neodpovídal dění na hřišti. Po přestávce se výkon týmu zlepšil, soupeře jsme téměř nepustili do příležitosti ke skórování, velmi dobře kombinovali a postupem času byli i nebezpeční. Například branka Richtrmoce padla po velmi povedené souhře, na které se podílelo několik hráčů.


Bohemians 1905 - 1. FC Slovácko 0:1 (0:1)


Sestava Bohemians: Starczewski (41.Dvořák)-Jasz (41.Vostárek), Žaloudek,Egert, Dufek (41.Klement)- Matějka (41.Bulíček),Richtrmoc (41.Kraus),Zvoníček,Hubínek (41.Rothe)-Horáček (41.Vobořil), Barták

Utkání mělo velmi dobrou kvalitu. Obě mužstva se prezentovala solidní hrou, vytvářela si zajímavé příležitosti a jen jejich finální realizace pokulhávala. Zápas měl do samého závěru náboj, nasazení a o jeho osudu nakonec rozhodla již první minutu, kdy domácí hráč vstřelil překrásnou branku z dobrých 25 metrů.

Bohemians 1905 - FC Tescoma Zlín 3:0 (1:0) Barták, Kraus, Zvoníček

Sestava Bohemians: Dvořák (41.Starczewski)- Jasz, Žaloudek (41.Egert), Klement (41.Vostárek), Dufek (41.Matějka)- Bulíček, Richtrmoc, Kraus, Hubínek (41.Vobořil)-Rothe, Barták (41.Zvoníček)

V celku jednoznačné utkání s průběhem v naší režii. Vyjma branek jsme ještě nastřelili břevno, promarnili několik solidních příležitostí a zároveň jsme domácím povolili jen minimum nebezpečných návštěv před naší svatyní.