Vžijte se do role hráče

Míra Šimeček nově masíruje i fanoušky. Uvnitř článku naleznete kontakt i ceník služby.

Vžijte se do role hráče

Jaké je to být v kůži hráče pár hodin před zápasem nebo po něm si teď můžete vyzkoušet i Vy. Masér týmu Miroslav Šimeček již nebude své mistrné umění schovávat pouze pro hráče Bohemians 1905, ale nyní se i vy můžete svěřit do jeho služeb. Mezi hráči populární "Šimi" pracuje v Bohemce od začátku druholigové sezóny 2008/2009. Právě tehdy přišel padesátiletý odborník do masérského tandemu k Vladimíru Hricovi. Šimeček před angažmá v Bohemce působil v Plzni a má za sebou i štaci v Teplicích. "Od sedmdesátých let chodím na Bohemku, takže pro mě byla tato nabídka splněním dětského snu," uvádí zarytý Klokan Šimeček, který ve vršovické kabině působí i v roli kustoda.

Pokud chcete zažít komfort hráčů A-mužstva a nechat se namasírovat od profesionála, tak není nic lehčího, než zatelefonovat na číslo + 420 721 204 751 a objednat se.

"Cena za kompletní masáž je 450 Kč. Masáž trvá více než hodinu a je opravdu důkladná. Samozřejmě pokud půjde o masáž pro sportovce, tak můžu péči o tělo rozšířit. Pokud bude zájemce chtít namasírovat záda a šíji, tak to stojí 250 Kč. Stejná je i cena za péči o nohy," uvádí Miroslav Šimeček.

Miroslav Šimeček (masér a kustod A-týmu Bohemians 1905): + 420 721 204 751