C dorost si v přípravě poradil se Spartou

AC Sparta Praha - Bohemians 1905 0:2 (0:1)

C dorost si v přípravě poradil se Spartou

Branky Bohemians: 13.Šebek V., 76. Hanzl
Bohemians 1905: Smrčka - Hudec, Kovařík, Kopřiva, Košata - Trýzna, Šebek T., Nerad, Havel - Maxa, Šebek V. - střídání hokejově: Plamínek, Hejno, Benetka, Hanzl a Bricín

V jedné z posledních příprav na jarní sezónu jsme se utkali se stejně starými hráči Sparty. Od úvodu jsme byli lepším mužstvem a vypracovali jsme si několik brankových příležitostí, které jsme bohužel nedokázali proměnit. Domácí jsme zaskočili aktivní hrou a slušnou defenzívou. Do vedení jsme se dostali po rychlé akci, kdy Tomáš Šebek vyslal Maxu do úniku, ten předložil míč na zadní tyč pro Václava Šebka, který s tečí obránce poslal míč do sítě. Letenští nejvíce zahrozili po centrovaném míči, který se brankáři Smrčkovi ,,schoval v reflektorech''.
Do druhé půle jsme poslali čerstvé síly a dále pokračovali na rozměrově velké umělce v aktivní hře. Nedokázali jsme proměnit další tutovky, ovšem Spartu jsme do šancí pouštěli jen velmi zřídka. Během druhého poločasu jsme ještě vyzkoušeli různé varianty hráčů v poli a těsně před koncem jsme uzavřeli skóre na 2:0, kdy se vyplatil důraz Hanzla, který vybojoval míč a Václav Šebek jej vyslal do úniku, spornou situaci ohledně ofsajdového postavení rozhodčí pustil a tak nebráněný Hanzl nadvakrát překonal domácího brankáře.
Na hřišti velkých rozměrů jsme byli po celou dobu utkání lepší a aktivnější, odměnou je klukům výhra a dobrý pocit z odvedené práce.

Nyní čeká mužstvo poslení přípravné utkání proti Hradci Králové, které se hraje tuto sobotu od 13,00 hodin na Šeberově.

Jarní část začíná v sobotu 6. března, od 13,15 hodin hostíme na Šeberově 1. FK Příbram