I poslední příprava C dorostu vyšla

Bohemians 1905 - Hradec Králové 5:0 (2:0)

I poslední příprava C dorostu vyšla

Branky Bohemians: 13. a 72. Košata, 21. Hanzl, 55. Šebek V., 67. Trýzna
Bohemians 1905: Bricín – Plamínek, Kopřiva, Hejno, Košata – Benetka, Šebek T., Nerad, Trýzna – Hanzl, Maxa - střídání hokejově: Hudec, Kovařík, Havel, Šebek V. a Smrčka

Extraligoví mladší dorostenci mají za sebou poslední přípravné utkání před jarní částí sezóny. Klokani si dokázali poradit s Hradcem Králové a vyhráli vysoko 5:0.

Oproti středečnímu utkání na Spartě jsme nastoupili v lehce pozměněném složení základní sestavy. Vstup do utkání jsme měli povedený a aktivnější. Do vedení jsme se mohli dostat po pokutovém kopu, který byl nařízen po faulu na Kopřivu, ale Hanzl nechal vyniknout hostujícího brankáře. Bezbrankový stav ale netrval příliš dlouho a do vedení nás dostal Košata, který poslal trestný kop přes zeď do hradecké branky. Vedení navýšil Hanzl, který se dostal až před brankáře a zblízka mu nedal šanci. Bohužel ve druhé polovině první půle jsme lehce polevili a do předu to nebylo ideální. Nehráli jsme vůbec po zemi a nakopávané míče často končili na kopačkách hostí.

Do druhého poločasu jsme tradičně prostřídali a chtěli jsme zlepšit pohyb a přechod do útočné fáze. Stále to nebylo ideální, ale štěstí se k nám přiklonilo v 55. minutě, kdy se náhodně dostal míč k Václavu Šebkovi a ten jen poslal do branky. Na 4:0 jsme zvýšili po samostatné akci Hanzla, který převzal míč na polovině hřiště a prošel s ním kolem postranní a brankové čáry až téměř k brance, kde našel přihrávkou Trýznu, který nadvakrát dokázal šanci proměnit. Pátou branku jsme přidali po standardní situaci, Košata si naběhl při rohovém kopu na přední tyč a hlavou jej poslal ke vzdálenější tyči do sítě.

Poslední dvě přípravná utkání se soupeři, které máme v soutěži, končí celkovým skóre 7:0 pro nás, což nám dává dobré vyhlídky do soutěže, ale důležité bude potvrdit současnou ,,formu‘‘ za týden, kdy doma na Šeberově hostíme 1. FK Příbram.