Bohemka hraje v neděli v Plzni

Klokani jedou "obhájit" body ze Strahova.

Bohemka hraje v neděli v Plzni

Již jen tři dny zbývají do dalšího zápasu o mistrovské body. Fotbalisté Bohemians 1905, posilnění vítězstvím nad Sigmou Olomouc, se vydávají na cestu do Štruncových sadů, kde jim bude soupeřem plzeňská Viktoria. Právě náš příští soupeř prožil takzvaný "anglický" týden. V sobotu zdolali svěřenci Pavla Vrby Liberec v jeho domácím prostředí 2:0, aby následně prohráli ve středu v Teplicích 1:2, ač rozhodně nebyli horším týmem utkání. Nyní čeká červeno-modré lítý boj s bojovně naladěnými Klokany.
Bohemka zvítězila zaslouženě v posledním utkání s Hanáky a nyní již vše svěřenci Pavla Hoftycha směřují k zápasu na západě Čech.
Pohotovost ohlašují také fanoušci vršovických, kterých se do Plzně chystá tradičně velký počet, i když tomu zatím předprodej vstupenek tolik nenasvědčuje. Zatím si vstupenky opatřilo devět desítek fanoušků. Další jsou v prodeji ve fanshopu Bohemians, který je přímo na ochozu Ďolíčku.
Vstup na plzeňský stadion bude umožněn návštěvníkům po důkladné kontrole hodinu a půl před začátkem utkání, který je naplánován na 15.00.

Pojeďte podpořit Bohemku na zápas do Plzně!