Kompletní víkendový program

Jaro začíná také pro rezervní tým. Dorostenci jedou do Brna, na Šeberově se představí žáci.

Kompletní víkendový program

A - tým
V neděli jede A tým dospělých do Plzně, kde se od 15 hodin střetne ve Štruncových sadech s místní Viktorkou. Více v článku Bohemka hraje v neděli v Plzni.

B - tým
Ale již v sobotu dopoledne čeká na rezervní tým Bohemky pod vedením Trenéra Hradeckého a hrajícího asistenta Dalibora Slezáka první ostrá jarní prověrka. Od 10.15 se na umělé trávě v Šeberově střetnou se Slavojem Řevnice.

Dorost
Fotbalový víkend Bohemky však načnou již v pátek dorostenci, které čeká další důležitý zápas v boji o záchranu. Od 12.00, respektive 14.15, se A a C dorosty představí v Ivanovicích proti Brnu. Více v článku Dorosty v pátek do Brna.

Žáci
První jarní zápas čeká také na žákovské týmy Bohemky v České lize. A a C žáci hostí na šeberovské "umělce" rivala z Letné, očekávaná ostrá bitva o ligové body je na programu v neděli od 10.15, respektive 12.00. Více informací v článcích V neděli první ligové kolo a Liga začíná.

Chystáte-li se na Šeberov podpořit rezervní tým nebo ligové žáky a budete cestovat MHD, nejlepší spojení je autobusy 165, 326, 327 a 385 ze stanice metra C Opatov do zastávky Pod Vsí. Mapku s umístěním areálu naleznete ZDE.