Rezerva na úvod jara podlehla Řevnici

Bohemians 1905 B - Slavoj Řevnice 0:2 (0:1)

Rezerva na úvod jara podlehla Řevnici

Zápas na umělé trávě v areálu Šeberov přinesl dle očekávání řadu osobních soubojů, ke kterým svádí i menší rozměry hřiště. Mladíci v dresu Bohemky se sice v úvodních minutách tlačili na polovinu soupeře, ale ani jeden z náznaků šance nedotáhli do konce. Soupeř, který těžil ze své výškové převahy a důrazné hry, hrozil především ze standardních situací, včetně autových vhazování. První branku přinesla 30. minuta, kdy obrana Bohemky zaváhala a po přetaženém centru nechala na zadní tyči osamoceného Bošanského.

Do druhého poločasu se pokusil trenér Hradecký oživit tým dvojím střídáním, na hřiště přišli Nešpor s Kavkou. Obraz hry se ale příliš nezměnil, především v prvních dvaceti minutách druhé půle měli klokani míč více na kopačkách a vytvářeli si i šance, ovšem bez efektu. Soupeř si své vedení v závěru zápasu pohlídal a navíc v nastaveném čase výhru hostů stvrdil Rejka.

Trenér Václav Hradecký: "Věděli jsme, že na menším hřišti v Šeberově je důležité dát první branku. Zápasy jsou zde plné osobních soubojů a hřiště nahrává spíše defenzivě. Své šance jsme v úvodu zahodili a soupeř nás potrestal. Ve druhé půli jsme v úvodu opět měli míč více na kopačkách, ale bezúčelně a bez potřebného tahu na branku."