Z vyrovnaného utkání bod: C-žáci - Sparta 1:1

V prvním jarním utkání jsme remizovali se Spartou 1:1. Utkání velice vyrovnané rozhodly trefy Pulkraba a Kloučka.

Z vyrovnaného utkání bod: C-žáci - Sparta 1:1

Začátek jsme měli lepší, ale pak převzali iniciativu letenští, kteří byli až do konce poločasu aktivnější. V 7. minutě měla Sparta jediný roh utkání a dala z něho gól. Sparta měla v prvním poločase sice míč více na svých kopačkách, ale nebezpečí to pro Bohemku neznamenalo žádné. Obrana hráčů od Botiče byla pozorná po všech směrech, takže Dařina neměl vůbec žádnou práci. Jediná střela Sparty, která mířila mezi tyče, tak znamenala rozdílový gól.

V druhém poločase byli lepší Klokani. Dobrý vstup do druhého dějství okořenil gólem Jára Klouček.  Právě vstřelený gól vršovické nabudil a ti začali mít více ze hry. Následné průniky Čapka, Trčky a Kloučka jsme bohužel nedokázali přesně zakončit. Sparťanskou ofenzivu otupilo i nucené střídání nebezpečného Pulkraba. Do konce zápasu již žádná šance nepřišla, a tak na sebe upozornili pouze Brak s Čmelíkem, kteří se na hřišti vysloveně "potkali" a výsledkem byla žlutá karta pro oba.

Utkání se hrálo na umělce na Šeberově, takže jsme mohli sledovat spíše hodně bojovné utkání. Hra se odbývala především mezi oběma vápny a bez větších šancí na obou stranách. Po vyrovnaném průběhu je tak remíza zasloužená.