Povzbuďte Bohemku přímo na Strahově

Stále si můžete kupovat lístky na nedělní utkání Bohemians 1905 - FK Mladá Boleslav. Kotel bude na protilehlé tribuně.

Povzbuďte Bohemku přímo na Strahově

Letos poslední utkání na Strahově odehrajeme již tuto neděli proti Středočechům z Mladé Boleslavi. V prodeji jsou vstupenky na hlavní tribunu za 200 Kč a vstupenky na protější tribunu, kde bude situován kotel fanoušků Bohemians za 150 Kč.

Vstupenky se budou prodávat na pokladnách i v předprodeji ve fanshopu na Bohemce. Do tohoto sektoru je také vstup na všechny permanentky, které platí v Ďolíčku. To znamená, že na protilehlou tribunu můžete jít na permanentku, kterou máte v Ďolíčku na hlavní nebo protější nebo do kotle. Vstupenky nebudou prodávány na místo. Se vstupenkou nebo permanentkou můžete obsadit kterékoliv místo na této tribuně.

Na hlavní tribuně budou otevřeny všechny tři vchody. Ulice, která sousedí s hlavní tribunou, bude uzavřena a určena pro VIP parkování, fanoušci mohou parkovat na parkovišti přímo pod strahovským stadionem nebo v jeho okolí. Vchod A1 je uprostřed a je určen jako VIP vstup. Vchod A3 bude určen jen pro permanentkáře. Celá pravá strana hlavní tribuny bude určena permanentkářům, kteří mají v Ďolíčku permanentku na hlavní tribunu A nebo na protilehlou tribunu C. Permanentku si vezměte s sebou, bude vám kontrolována tak jako v Ďolíčku. Vchod A2 na druhém konci hlavní tribuny bude určen k prodeji vstupenek. Tímto vchodem půjdou všichni fanoušci, kteří si v předprodeji zakoupí vstupenku na hlavní tribunu. Ostatní vstupenky budou ke koupi v pokladnách u tohoto vchodu.
Brány strahovského stadionu Evžena Rošického se otevřou v 16.00.

Přijďte v neděli podpořit Bohemku v cestě za třemi body!