Předprodeje lákají, vstupenky na Slavii mizí

Probíhá předprodej na derby se Slavií.

Předprodeje lákají, vstupenky na Slavii mizí

V pondělí 22. 3. začal i předprodej na velikonoční derby se Slavií a již zmizelo několik stovek vstupenek. V pondělí 5. 4. od 15:30 se hraje v novém Edenu první vršovické derby. Bohemka v novém Edenu ještě nikdy nehrála, až nyní mohou fanoušci Bohemky dokázat, že vytvoří lepší kulisu než slávisté. Vstupenky do sektoru Bohemians jsou v prodeji ve fanshopu na stadionu Bohemians již nyní. Vstupenky na celý stadion se prodávají na jméno. Každý kupující zapíše do archu jméno a datum narození, tyto údaje budou konfrontovány při vstupu na stadion s občanským průkazem. Máte možnost koupit i vstupenky pro své kamarády, stačí jen mít jejich jméno a datum narození, vše bude uvedeno na vstupence a údaje musí souhlasit s občanským průkazem. Při větším množství zakoupených vstupenek si dejte jen pozor, abyste každému ze svých kolegů dali vstupenku s jeho jménem.

Cena jedné vstupenky na utkání Slavia Praha – Bohemians 1905 je 200 korun. Vstupenky jsou v prodeji ve fanshopu na stadionu Bohemians, předprodej začal i na Slavii, kde se však nebudou prodávat vstupenky do sektoru hostí. Předpokládá se, že sektor fanoušků Bohemians bude vyprodán, pořiďte si vstupenky včas, velikonoční pondělí se blíží. Vstupenky na utkání budou na jméno v prodeji i v den zápasu, ale už se nepředpokládá, že by zbyly vstupenky do sektoru Bohemians.

VSTUPENKY PRO DĚTI
V předprodeji na stadionu v Edenu je možné zakoupit i vstupenky pro děti, ale nejsou do sektoru fanoušků hostí. Pokud tedy chcete jít s dítětem do sektoru Bohemky, musíte mu koupit řádnou vstupenku, na které bude uvedeno jméno a datum narození. Dítě při vchodu na stadion nepotřebuje žádný doklad. Můžete také využít slev pro děti. V předprodeji v Edenu se prodávají rodinné vstupenky, kde dítě (do 130 cm výšky) s doprovodem má do určených sektorů vstup zdarma, dále je možné kupovat dětské vstupenky za manipulační poplatek (cca 30 Kč) - dítě do 130 cm výšky.

Mládež do 15-ti let, která ještě nemá občanské průkazy musí mít na vstupence uvedeno své jméno a datum narození. Při vstupu se ale neprokazuje dokladem totožnosti.