V neděli poprvé v Ďolíčku, přijedou Teplice

Přijďte již tuto neděli v 17 hodin do Vršovic.

V neděli poprvé v Ďolíčku, přijedou Teplice

Už jen pár dní dělí fanoušky a hráče Bohemians 1905 od jarní premiéry v Ďolíčku. Po nutném azylu na Strahově, který se Bohemce bodově vydařil, se Klokani vrací do Vršovic. Rozhodlo o tom hlasování klubů Gambrinus ligy, které posvětilo, že ve 22. kole mohou kluby bez vyhřívaného trávníku hrát již na svých domácích stadionech. Týká se to kromě Bohemky i Baníku Ostrava a Kladna. „Jsme rádi, že i u klubů zvítězil rozumný pohled na fotbal, který se hraje pro lidi a můžeme se představit fanouškům v Ďolíčku. Proti Teplicím tak přijďte všichni do Vršovic,“ hlásí ředitel Lukáš Přibyl.

Zápas s Teplicemi začíná v neděli 28. 3. v 17 hodin, brány Ďolíčku se otevřou již o dvě hodiny dříve. V úterý začíná předprodej vstupenek v síti Ticketstream. Po čtyřech měsících se tak v Ďolíčku bude hrát znovu ligový fotbal a hned s předním celkem Gambrinus ligy. „Jsme rádi, že se představíme opět ve Vršovicích, i když na Strahově se nám také sportovně dařilo,“ říká trenér Pavel Hoftych. „Pro každý tým, který přijede hrát do Ďolíčku, je to svátek a hráči se na takový zápas těší a mají speciální motivaci, proto je tady naše situace o něco těžší, než třeba na Strahově, který soupeře tak nemotivuje. Ale atmosféra ve Vršovicích je fantastická a kvůli tomu se fotbal hraje. Už se na ni těšíme a věříme, že zopakujeme poslední dva výkony ze Strahova,“ dodal Hoftych.

Bohemka paradoxně na Strahově sbírala především úspěchy. Hrála tam v této sezoně pět zápasů, ve kterých získala deset bodů. Kromě domácích výher nad Olomoucí a Mladou Boleslaví vyhrála ještě jako hostující tým s Kladnem a remizovala se Střížkovem. Jedinkrát odešla poražena, v derby se Spartou. V Ďolíčku měli Klokani během podzimu horší bilanci. V osmi zápasech na svém stadionu uhráli jen osm bodů. „Chceme to změnit a proti Teplicím máme první šanci,“ dodává odhodlaně Hoftych. Přijďte se podívat do Ďolíčku. Už tuto neděli nás čeká souboj s Teplicemi.