Fanoušci, pomozme Bohemce

Družstvo fanoušků Bohemians je připraveno v těžké době znovu finančně pomoci naší Bohemce.

Fanoušci, pomozme Bohemce

Jako fanoušci vlastníme více než deset procent akcií klubu a do Bohemky jsme při záchraně přispěli více než třemi miliony korun. Bohemka i díky tomu splnila cíl, postoupila do nejvyšší soutěže a díky dobrému startu na jaře má úspěšně rozehraný boj o setrvání v soutěži. Podařilo se vychovat i velké talenty pro český fotbal a největší z nich, Jan Morávek, je dnes už hráčem bundesligového Schalke 04. Bohužel ze strany německého klubu zatím nedošlo k celému plnění smlouvy o přestupu, Bohemka i kvůli tomu v současné době potřebuje pomoci.

Fanoušci už dlouho volají po možnosti přispívat klubu pravidelnou měsíční částkou, která by pomohla na konkrétní transparentní účely. Družstvo fanoušků Bohemians jako reprezentant fanoušků ochotných v těžkých chvílích klubu pomoct a zároveň jako akcionář Bohemians 1905, a.s. se proto rozhodlo vyzvat fanoušky, aby svými příspěvky pomohli. Příspěvky fanoušků shromážděné na účtu družstva budou klubu poskytovány formou půjčky. Půjčka bude účelově vázána výhradně na zajištění sportovní činnosti klubu. V budoucnu může být půjčka použita k posílení majetkové účasti družstva na klubu.

Měsíčně bude pravidelně zveřejňována částka, kterou fanoušci poslali na sportovní činnost klubu. Na Virtuálním Ďolíčku i v magazínu Klokan budou pravidelné informace o tom, na jaké účely byly tyto prostředky použity.

Příspěvky je možno poskytnout formou vkladu na účet Družstva fanoušků Bohemians č. 2800027999/2010. Jako variabilní symbol uvádějte své rodné číslo, členové DFB mohou místo toho uvést své členské číslo. Nejlepší formou pomoci je zadání trvalého příkazu k zaslání pravidelného měsíčního příspěvku (lépe málo pravidelně než hodně jednorázově). Vítán je samozřejmě i každý jednorázový příspěvek. Platba je možná i poštovní poukázkou.

Pro platby ze zahraničí je využíván účet v eurozóně na Slovensku:
IBAN pro EURoplatby: SK0583300000002800027999
BIC kód/SWIFT pro EURoplatby: FIOZSKBAXXX
Adresa banky pro EURoplatby: FIO, SPORITELNE DRUZSTVO, BRATISLAVA, SLOVAKIA

Při každém domácím zápase Bohemky zajistí DFB stánek na náměstíčku v Ďolíčku, kde bude možné poskytnout hotovostní příspěvek.

Pokud používáte PayPal, nebo chcete přispět platbou z kreditní karty, můžete tak učinit pomocí tlačítka "Přispějte" v dolní části stránky.

Stávajícím členům družstva budou příspěvky evidovány jako další členské vklady. Stav svých vkladů si mohou členové DFB kontrolovat přímo na Virtuálním Ďolíčku v členské sekci DFB. Pokud ještě nejste členy družstva, můžete zaslaných příspěvků využít k získání členství, pokud družstvu doručíte přihlášku. Podrobné informace, jak se stát členem družstva naleznete zde a přihlášku si můžete stáhnout zde. Za členy budete přijati po zaslání přihlášky, jakmile vaše příspěvky dosáhnou 1.000,- Kč, což je výše základního členského vkladu. Členem se tak můžete stát, i pokud si nemůžete dovolit zaplatit 1.000,- Kč jednorázově, např. díky zadání trvalého příkazu na nižší částku.

Možnost zaslání příspěvku přes službu PayPal: