Vyzbrojte se na jaro v Ďolíčku!

Tento čtvrtek můžete ve fanshopu nakupovat od hráčů Bohemians 1905 Martina Cseha a Jana Štohanzla.

Vyzbrojte se na jaro v Ďolíčku!

První zápas v Ďolíčku v tomto kalendářním roce se blíží. Již tuto neděli přivítáme ve Vršovicích jednoho z lídrů Gambrinus ligy - severočeské Teplice. A vy u tohoto svátku fotbalu nemůžete chybět!
Zeleno-bílé peklo vypukne sice až na konci tohoto týdne, ale již předtím můžete využít netradiční akci klubu Bohemians 1905.
Tento čtvrtek 25. března zavítejte v době mezi 16.00 až 18.00 do fanshopu Bohemians, který sídlí přímo na ochozu stadionu. A hlavně se nelekejte, až za prodejním pultem spatříte známé tváře. V této době se totiž do rolí prodávajících převtělí dvojice hráčů A-týmu. Slovenský reprezentant Martin Cseh a nejlepší ligový střelec Klokanů Jan Štohanzl vám budou při koupi suvenýrů plně k dispozici. Pomohou vám s výběrem zboží, takže budete moci dát na jejich vkus. Můžete si s nimi promluvit o Bohemce, zeptat se na to, co vás jen napadne. A v neposlední řadě, až si zboží koupíte, tak vám ho oba nadějní hráči Bohemians mohou podepsat.
Užijte si čtvrteční odpoledne v přítomnosti hráčů Bohemky a pomozte koupí suvenýrů vašemu oblíbenému klubu.

Ve čtvrtek 25. března od 16.00 do 18.00 všichni do fanshopu! Vyzbrojme se na jaro v Ďolíčku za dohledu opor Bohemians 1905!

Nabídku Fanshopu naleznete také na internetu v E-SHOPU >>