O víkendu dvě významné akce!

Hned dvě zajímavé události čekají náš ročník o tomto víkendu. Polovina týmu se účastní výborně obsazeného turnaje v lázeňském městě v Třeboni a druhá půlka zahájí letošní jarní sezónu prvním mistrovským zápasem na hřišti Hájů.

Do Třeboně se vypravíme napravovat reputaci z Písku a loňského třeboňského turnaje, kde se nám příliš nevedlo a náš cíl je jednoznačně posunout Bohemku na příčky, kam patří. Ve skupině budou našimi soupeři: Ravel Ústí nad Labem, FK Baník Most, SK Kladno, 1.FK Příbram, FC Slovan Liberec a slovenský tým MFK Žilina.

Začínáme ve 14:15 focením, proto sraz již ve 13:15 v hale, každý účastník bude mít vycházkové oblečení (zelená bunda, černý spodek, na rozcvičení zelená mikina).

Mistrovské utkání Háje

Naši jarní sezónu odstartujeme na hřišti Háje - SOS. S tímto soupeřem jsme sehráli naše druhé podzimní kolo na trávě na Vítkově a přehráli jsme jej v poměru 8:1. Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale každý zápas začíná od 0:0 a soupeř nám nebude chtít odevzdat na svém hřišti kůži zadarmo, proto je třeba aby jsme soupeře nepodcenili a snažili se utkání rozhodnou, co nejdříve. Na mistrovský zápas ve vycházkovém oblečení!

Začátek utkání: 15:00
Sraz: 14:00
Datum: 21.3. 2010
Povrch: UMT
Hřiště: Háje UMT - Schulhoffova

Poslední utkání:
B1905 - Háje - SOS 8:1
B: Apeltauer 2, Novák 2, Štěpánek 2, Musil, Pejša
Sestava: Křivohlavý - Nejeschleba, Zvoníček, Ciprys, Heč - Strnad, Novák, Štěpánek, Musil, Apeltauer, Grossmann - Pejša, Podrazil, Čakurda