Odveta za podzim, přísné vyloučení a porážka

V neděli přijede druhý celek Gambrinus ligy. Na podzim Bohemku se štěstím porazil.

Poprvé na jaře v Ďolíčku, zápas proti druhému celku Gambrinus ligy, křivda z podzimu a touha po co nejrychlejší záchraně – to je velká motivace pro fotbalisty i fanoušky před nedělním zápasem s Teplicemi. Utkání začíná v 17 hodin, brány stadionu se otevřou v 15 hodin.

Fanoušci se těší na atmosféru zaplněného Ďolíčku, kterou určitě vyburcuje i vzpomínka na podzim, kdy Klokani prohráli v Teplicích 0:1. Přestože podali dobrý výkon, jednou inkasovali, více než půl hodiny hráli o deseti po velmi přísném vyloučení Jiřího Rychlíka. "Musel bych zmizet, aby do mě nevletěl. Kopnul si to okolo mě, za mnou už byl další náš obránce, takže by to stejně nemohl mít a naskočil na mě. Vůbec jsem ho nefauloval, nedělal jsem ani žádný aktivní pohyb směrem k němu," popisoval pád Štěpána Vachouška obránce Bohemky Jiří Rychlík, který byl po druhé žluté vyloučen.

Vachouškovy pády teď budou pod drobnohledem sudího Kocourka a především fanoušků Bohemians. "Vyloučení patřilo k rozhodujícím momentům zápasu," přiznal teplický trenér Plíšek. "Vyloučení bylo nesmyslné," dodal Hoftych. To řekli po podzimním utkání oba trenéři. V Ďolíčku se v neděli čeká především sportovní bitva, takže fanoušci i hráči už jsou natěšeni na první domácí zápas ve Vršovicích.