V pondělí vršovické derby, sraz v Ďolíčku

V jednu hodinu se začne plnit Ďolíček, ve dvě vyráží průvod do Edenu.

V pondělí vršovické derby, sraz v Ďolíčku

Po zápasové smršti z předchozích dnů si hráči i fanoušci Bohemky trochu odpočinou. Bohemka drží třízápasovou neporazitelnost a chystá se na vršovické derby v Edenu. Poprvé v novém Edenu. Bude to zápas, který bude mít určitě skvělou kulisu a fanoušci Bohemky se na něj už teď těší. Nejdříve si užijte celé Velikonoce a pak přijďte na fotbal. Nejdříve do Ďolíčku a pak společně do Edenu. Takový je plán na pondělí 5. dubna.

Vstupenky si pořiďte raději v předprodeji. Každý den ve fanshopu na Bohemce můžete kupovat vstupenky za 200 korun. Vstupenky jsou na jméno a datum narození. U vchodu se pak musíte prokázat občanským průkazem, který bude totožný s údaji na vstupence. Již teď je prodána téměř tisícovka vstupenek, fanoušci Bohemky chtějí vytvořit v Edenu svému týmu prostředí jako v Ďolíčku.

Aby byla atmosféra ještě bouřlivější a celé Vršovice o Bohemce věděly, chystá se i pochod z Ďolíčku. V pondělí v 13 hodin se otevřou brány stadionu Bohemians. V Ďolíčku bude otevřeno občerstvení a fanshop, od jedné hodiny se zde budou scházet stovky fanoušků a všichni společně povzbudí ve dvě hodiny hráče při odjezdu k vršovickému derby. Kdo bude chtít přispět na Bohemku - stačí zajít k přístřešku u VIPky, kde bude někdo z představenstva DFB a tam můžete odevzdat svůj finanční příspěvek. Pak se hned vydá velký průvod na stadion do Edenu. Pro organizaci pochodu je potřeba cca 10 lidí. Zájemci se mohou hlásit u Michala Holase na mobilu 606 814 521.

Prožijte krásné Velikonoce a přijďte v pondělí ve 13.00 hodin do Ďolíčku. Povzbuďte hráče a pak se společně s dalšími fanoušky vydejte na krátkou cestu do Edenu. Vršovické derby je tady!