Kompletní víkendový program

Rezervu čeká o víkendu Meteor. Přijďte v sobotu dopoledne podpořit dorostence proti Hradci, na jaře poprvé na hřišti LOKO Vršovice!

Kompletní víkendový program

A - tým
Zraky fanoušků Bohemky se již upínají k Velikonočnímu pondělí. Po změně hracího času se vršovické derby odehraje již od 15.30 v Edenu. Fanouškům Bohemky se otevře Ďolíček již ve 13 hodin a o hodinu později vyrazí pochod fanoušků Vršovickou ulicí na hřiště vršovických sousedů. Další informace v článku V pondělí vršovické derby, sraz v Ďolíčku.

B - tým
Rezerva Bohemky tentokrát zůstane na území Prahy i když jede ven. V Libni se v neděli od 10.15 představí na hřišti Meteoru. Svěřenci trenéra Hradeckého si budou chtít vylepšit jarní bilanci, zatím získali jen jeden bod. S Meteorem mají v tabulce shodně 27 bodů.

Dorosty
Naději na záchranu v elitní dorostenecké soutěži stále živí tým mladíků pod vedením trenéra Vavrušky. V posledním kole přivezli tři body z Jihlavy a v sobotu je čeká na domácím hřišti Hradec Králové. Dorostenci se konečně přesunou na přírodní trávu do areálu mládeže LOKO Vršovice nedaleko Ďolíčku, zápas začíná v 11 hodin. Po starších dorostencích odehrají svůj zápas se stejným soupeřem také mladší dorostenci ročníku 93, kteří drží negativní dlouhou šňůru bez bodu, začátek utkání ve 13.15. Další informace v článku Dorosty v sobotu letos poprvé doma - ve Vršovicích.
Dorostenecké týmy Bohemky v druhé nejvyšší soutěži hostí v neděli na Šeberově Motorlet, starší dorostenci mají stanovený výkop na 10.15, mladší začínají ve 12.30. Více naleznete v článku D-dorost se představí opět v derby.

Žáci
Týmy A a C žáků si svůj zápas v Sokolově předehrály již ve čtvrtek a mají volný víkend. Divizní žáci se v neděli odpoledne představí na Šeberově proti Meteoru, zápasy začínají ve 14.45 a 16.30.


Ostatní týmy mládeže Bohemians 1905, které působí v pražských soutěžích, mají tento víkend volno.