V kotli bude přes tisíc Bohemáků

Vstupenky na zápas se Slavií v prodeji v Ďolíčku i v pondělí.

V kotli bude přes tisíc Bohemáků

Pokud se budete chtít dostat do blízkosti sektoru fanoušků Bohemians, máte poslední možnost v pondělí v Ďolíčku zakoupit vstupenky. Přímo do sektoru bylo prodáno přes tisíc vstupenek, další stovky pak do vedlejších sektorů. Posledních přibližně 200 vstupenek do těchto míst bude v prodeji v pondělí v Ďolíčku od 12.30 do 14.30. Vstupenky budou v prodeji ve fanshopu na stadionu Bohemians. Krátce po čtrnácté hodině se pak můžete vydat společně průvodem z Ďolíčku do Edenu. "Znovu žádáme fanoušky, aby ukázali jednotnost fanoušků Bohemky a nedopuštěli se žádných výtržností na trase průvodu a také na samotném stadionu. Může to mít velké následky jak pro jednotlivce, tak pro samotný klub. Toto derby by mělo být oslavou Vršovic," žádá fanoušky Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

Vstupenky na utkání, které začíná v 15.30, stojí 200 Kč. Vstupenky budou v prodeji i na stadionu před utkáním, ale do blízkosti sektoru fanoušků Bohemians jich bude už jen minimum v řádu desítek. Fanoušci Bohemky budou na jižní tribnuně, přímo proti kotli Slavie. Vstupenky jsou prodávány jen na jméno a fanoušci budou do stadionu puštěni po kontrole údajů na vstupence.

Přijďte podpořit Bohemku na vršovické derby. Hraje se v pondělí od 15.30 v Edenu, poslední vstupenky jsou v prodeji ještě v pondělí v Ďolíčku, doprodej k sektorům Bohemky pak v samotném Edenu. Ďolíček otevře brány okolo půl jedné, ve dvě vyráží do Edenu průvod fanoušků.