D-dorost v neděli v derby na Slávii

Tomáš Egert chce být v neděli s D-dorostem úspěšnější, než při pondělním velikonočním pochodu do Edenu.

D-dorost v neděli v derby na Slávii

Jak se Ti zamlouvá hodnocení Tvého výkonu s Motorletem ,,král vzdušného prostoru“ ?
Tak určitě mě to potěšilo, a jsem za to rád, ale nesmím usnout na vavřínech a dál takhle pracovat pro mužstvo, abych toto hodnocení dostával co nejčastěji.

Jarní bilance týmu tří vítězství a jedné porážky není špatná. Všechny výhry jsou ale nejtěsnějším rozdílem. V čem spočívá kouzlo úspěchu, že zvládáte tyto vyrovnané souboje?
Je to hlavně tím, že se soustředíme a bojujeme jako tým do poslední chvíle a nenecháme si utéct výsledek. Doufám, že se na vítězné vlně udržíme co nejdéle a pokud možno budeme vítězit jasnějším způsobem než jen o jeden gól.

Parťáci ze stoperské dvojice Ti kvapem ubívají. Žaloudek s Hejnem již hrají v extralize, Klement je zraněný a Řezníček po nemoci. Koho myslíš, že si trenér k Tobě vybere pro zápas na Slávii?
Tak to vůbec netuším a nechám to na trenérovi, mým úkolem bude řídit obranu tak, aby všechno klapalo a fungovalo jak má.

Už máš v lize odehráno přes 800 minut a zatím jsi neskóroval. Kdy se dočkáme a jaká bude oslava?
Byl bych moc rád kdybych tuto šňůru protrhl právě v zápase se Slavii,s oslavou ještě nebudu předbíhat.

Tvůj typ pro derby se Slávií a nepůjdeš opět v čele pochodu z Ďolíčku, jako o velikonočním pondělí?
Žádný osobní tip nemám,.Určitě bych byl rád kdybychom ve Vršovické derby vyhráli a odvezli si z Edenu tři body, doufám že nás v derby přijde podpořit co nejvíce fanoušků a my se jim odvděčíme atraktivní hrou.V pondělí jsem rád podpořil Bohemku proti Slavii a v neděli se budu snažit, abych nás vedl v čele k vítězství na půdě soupeře.