Věříme ve sportovní výhru

Bohemka žádá fanoušky, aby se v sobotu nedopustili žádných incidentů.

Věříme ve sportovní výhru

Sobotní zápas přinese určitě spoustu emocí. Ďolíček bude plný, už teď je o utkání velký zájem. Vstupenky se budou v předprodeji prodávat do pátku do 17 hodin, pokladny se otevřou na stadionu v sobotu ve 12.00. Samotný zápas začíná v sobotu v 15.45 a přímým přenosem ho vysílá ČT 4 SPORT.

Ve čtvrtek po poledni proběhla na Strahově schůzka za účasti obou sobotních soupeřů. Schůzce byli přítomni i předseda ČMFS Ivan Hašek a místopředseda Jindřich Rajchl. „Sdělili jsme si základní fakta před utkáním. Za Bohemians 1905 jsem ubezpečil vedení svazu, že naší snahou není se mstít za podzimní zápas a organizační zmatky. Chtěli bychom, aby si fanoušci užili atmosféru a oslavovali zejména Bohemku,“ řekl po setkání Lukáš Přibyl, ředitel Bohemians 1905.

„Žádáme fanoušky, aby se zdrželi jakýchkoliv fyzických útoků a nenechali se ani ničím vyprovokovat. Akutně by pak hrozilo potrestání klubu a byla by poškozena především Bohemka. Fanděme v sobotu hlasivkami. Utkání bude z tohoto pohledu ostře sledované, jakýkoliv předmět vhozený na plochu může mít pro klub fatální důsledky, stejně tak jakékoliv fyzické ataky. Prosíme fanoušky, aby tímto Bohemku nepoškodili a naopak pomohli celé Bohemce tuhle bitvu sportovně vyhrát,“ dodal Přibyl. „Fanouškům předem děkujeme, že udrží emoce na uzdě a pomohou zdárnému odehrání celého zápasu.“

Utkání rozhoduje rozhodčí Paták, který je z minulosti znám několika kontroverzními zápasy. „To je další důvod, proč bychom se neměli dopustit žádné věci, která by mohla být záminkou nás ve finále poškodit. Utkání bude v televizi, může to být skvělá reklama pro Bohemku, tak to prosím společně berme. Předem za to děkuju všem, kteří na stadion přijdou,“ dodal Lukáš Přibyl.

Vstupenky na utkání rychle mizí, pořiďte si je ještě během pátečního předprodeje. V sobotu bude od 12 hodin otevřena pokladna na hlavní bráně, stadion a všechny pokladny se pak otevřou ve 13.45, dvě hodiny před výkopem. Vstupenky do sektoru hostí nebudou v prodeji na pokladnách stadionu, náš sobotní soupeř prodává vstupenky vlastním fanouškům ve vlastním předprodeji.