Kompletní víkendový program

Rezerva poprvé na jaře doma ve Vršovicích. Dorostenci jedou do Teplic, žáci v neděli na LOKO vyzvou Motorlet.

Kompletní víkendový program

A - tým
Sobotní odpoledne bude patřit zápasu se Střížkovem. Již od 15.45 před televizními kamerami České televize se střetnou klokani s neoblíbeným týmem, vršovický Ďolíček bude zřejmě vyprodaný a zápas nabídne velmi bouřlivou kulisu. Další informace k zápasu v článku Věříme ve sportovní výhru, o předprodeji vstupenek více v Odstartoval předprodej vstupenek na Střížkov.

B - tým
Rezervní tým Bohemky stále čeká na jaře na první výhru. V posledním zápase na Meteoru srovnali svěřenci trenéra Hradeckého skóre i přes početní oslabení. V sobotu dopoledne od 10.15 se konečně představí v areálu LOKO Vršovice nedaleko Ďolíčku proti Voticím.

Dorost
Elitní dorostenecký tým pokračuje v bitvě o bytí či nebytí v nejvyšší dorostenecké soutěži v sobotu v Teplicích. Proti místnímu týmu nastoupí starší dorostenci ve 14 hodin, mladší v 16.15. Další informace v článku 1. liga dorostu pokračuje v sobotu v Teplicích.
B a D dorosty čeká v neděli po poledni vršovické derby proti Slavii, na hřišti v Edenu začínají zápasy ve 14.15 a 16.30. Rozhovor s Tomášem Egertem jako pozvánka v článku D-dorost v neděli v derby na Slávii.

Žáci
Ligoví žáci se po krátkém jarním intermezzu na Šeberově vrací na domácí hřiště LOKO Vršovice nedaleko Ďolíčku. V neděli dopoledne přivítají Motorlet, zápas starších žáků začíná v 10.15, mladší pak začínají přesně v poledne. Další informace v článku Starší žáci vyzvou v ligovém derby Motorlet.
Divizní žákovské týmy si zápas s Českou Lípou předehrály již v březnu a mají tento víkend volno.