Kompletní víkendový program

Dorostenci stejně jako áčko hrají venku, rezervu čeká derby s Duklou. Žáci se představí doma.

Kompletní víkendový program

A-tým
V sobotu od 18 hodin se Bohemka představí v Uherském Hradišti na hřišti bezprostředně ohroženého týmu 1. FC Slovácko. Bohemka má Slovácku co vracet za poslední zápas v Ďolíčku, kdy soupeř rychle rozehraným rohem rozhodl o své nejtěsnější výhře. Více v článku Bohemka již dnes vyrazila na Slovácko.

B-tým
Rezerva Bohemky se propadá tabulkou a díky vyrovnané situaci v tabulce by měla co nejdříve začít bodovat. V sobotu dopoledne se od 10:15 představí v městském derby na Julisce proti béčku Dukly.

Dorost
V nejvyšší dorostenecké soutěži čeká na mladé naděje Bohemky další existenční zápas. V sobotu po poledni změří síly se Zlínem na hřišti v Luhačovicích, v případě výhry by dorostenci Bohemky právě tento tým přeskočili v tabulce. Další informace v článku Dorosty do Zlína již o den dříve.
V České dorostenecké lize získali na jaře svěřenci trenéra Pletichy jen bod a nebezpečně se přibližují sestupovému pásmu. V 21. kole zavítá B a D dorost do Plzně, kde se v neděli od 10:15, resp. 12:30, na hřišti Luční střetnou s místní Viktorkou. Rozhovor s Michalem Hubínkem z D dorostu jako pozvánka na zápas v článku D-dorost vyráží v neděli směr Plzeň.

Žáci
Vršovické derby je na pořadu dalšího kola žákovské ligy. Na domácím hřišti LOKO Vršovice přivítají v neděli A a C žáci svého souseda ze Slavie. Zápas starších žáků začíná v 10:15, mladší mají výkop stanoven přesně na dvanáctou hodinu. Více v článku Třetí domácí derby hrají A-žáci se Slavií.
V divizní soutěži se na Vítkově utkají mladí klokani s Kladnem. Se středočeským týmem se střetnou v sobotu od 10:15 a 12 hodin.