D-dorost vyráží v neděli směr Plzeň

Obě mužstva se v podzimním duelu rozešla smírně 4:4. Nabídnou podobnou přestřelku i po půl roce?

D-dorost vyráží v neděli směr Plzeň

Před nedělním duelem jsme připravili pár otázek pro záložníka Michala Hubínka.

V minulém kole na Slávii jste určitě herně nepropadli. Jak by jsi zhodnotil
průběh utkání z pozice přímého aktéra na hřišti?
Podle mého názoru byl první poločas z naší strany velice povedený. Naše akce byly velice nebezpečné,všem se dařilo. Slavie v první půli moc nehrála a celkem lehce jsme se dostávali do vápna a do zakončení. Byly jsme lepším mužstvem. Druhá polovina zápasu byla ze začátku také dobrá,jenže pak jsem já osobně Slavii dostal zpět do zápasu.

Právě, jednou z klíčových situací byl i laciný vyrovnávací gól Slávie, ve kterém jsi se nachomítnul. Co se přihodilo?

Vyrovnávací gól byl opravdu demotivující. Do té doby jsme hráli velice slušný zápas. Za ten gól jsem mohl jednoznačně jen já.Pravý obránce Slavie nakopl dlouhý míč směrem na naší bránu,já si ho zpracoval a snažil jsem se přihrát brankáři. bohužel má přihrávka neměla potřebnou razanci. Hráč,který běžel za mnou mé chyby využil a bez menšího problému našeho brankáře překonal.

Do tohoto momentu jsi však patřil mezi nejaktivnější hráče klokanů a pak jako když utne. To Tě ta minela tak srazila do kolen?

Tato moje chyba mě a celý tým opravdu srazila do kolen. Já jsem na tu chybu pořád myslel, nedokázal se už zvednout a proto moje aktivita výrazně klesla. Kluci se snažili ješte s výsledkem něco udělat jenže chvíli na to jsme dostali další dva góly a bylo po zápase.

Teď již vzhlížíme k neděli a souboji s Plzní, která má na jaře výbornou střeleckou formu, takže asi lze očekávat útočné manévry na obou stranách. Kolik
očekáváš branek a vstřelíš taky nějakou?
Kolik branek padne radši předpovídat nebudu,ale rozhodně to bude zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Já se budu velice snažit abych také konečně nějakou branku vstřelíl. A snad si zpět odvezeme tři body.

Jednoznačně by jsi měl patřit v současné době mezi lídry D dorostu. Na čem musíš podle sebe zapracovat, aby tomu na 100% tak bylo?
Můj velký problém je má až někdy přehnaná odpovědnost. Snažím se neudělat nikdy chybu, proto se málo pouštím do samostatných akcí a bojím se někdy převzít odpovědnost na sebe. Když se mi něco nepovede, hodně o tom přemýšlím a to mě svazuje. Přikladem je zápas na Slavii,kde jsem po provedené chybě totálně propadl. Tuhle vlastnost musim odtranit. Dále jsou zde také mé dovednosti na kterých musím ještě taky velice zapracovat, abych se pořád zlepšoval. Doufám že se moje výkonnost bude zvyšovat a že svými výkony potěším sebe i naše trenéry.