Lístky na Baník mizí z fanshopu

Předprodej vstupenek na lídra soutěže je v plném proudu.

Lístky na Baník mizí z fanshopu

Našlapaný Ďolíček hltající ligový fotbal. Krásná představa, které jsme svědky prakticky obtýden. Bohemka však měla v tomto směru menší výpadek, protože duel se Střížkovem zůstal neodehrán, ačkoliv se v ochozech tísnilo na osm tisícovek Klokanů. Hostující celek odmítl nastoupit a zápas byl později kontumován ve prospěch Bohemky 3:0. Nyní si již vyprodaný stadion bude moci užít perfektní zážitek, který mu zcela určitě zajistí atraktivní menu v podobě utkání 26. kola Gambrinus ligy mezi Bohemians 1905 a ostravským Baníkem.

FC Baník Ostrava se po včerejší výhře v Liberci dotáhl na vedoucí Spartu a pouze vinou skóre se svěřenci Miroslava Koubka vyskytují na druhé pozici. V hornickém městě opět propukla mistrovská euforie známá z roku 2004. Pokud k tomu připočtete věrnost zelenobílých fanoušků, tak se Vršovice mají na co těšit. Atmosféře určitě neubere ani pondělní termín, který souvisí s tím, že si zápas do své nabídky vybrala Česká televize. Klokani se na utkání svědomitě připravují povzbuzeni bodovým ziskem z Uherského Hradiště. Všichni si ale dobře uvědomují, že stále není vyhráno. Ač se před sezonou spekulovalo, že k záchraně by mělo stačit 28 bodů, nyní již je jasné, že klidná voda bude téct až o pár bodíků výše. Zelenobílí mají v současné době 29 bodů a před sebou těžkou sérii pěti utkání, ve kterých se jen dvakrát představí v domácím prostředí. Po Baníku Ostrava budeme v Ďolíčku hostit v předposledním kole Kladno. Mezitím zajíždíme dvakrát za sebou ven, kde budou našimi soupeři Liberec a Příbram. Sezonu dokončí ligový nováček v Brně.

Nyní ale již všichni směřují své myšlenky k pondělnímu zápasu. Datum 26. dubna bude patřit 26. kolu české nejvyšší soutěže a v čase 17.30 vypukne vršovická sláva v podobě utkání Boheminas 1905 - FC Baník Ostrava. Na nesmírně zajímavé utkání si již nyní opatřete vstupenky, které rychle mizí z předprodeje. Ten probíhá výhradně ve fanshopu přímo na stadionu Bohemians.