Kompletní víkendový program

Rezerva hostí v neděli Domažlice, dorostenci už v sobotu přivítají Mladou Boleslav.

Kompletní víkendový program

A - tým
Pondělní dohrávka 26. kola I. Gambrinus ligy s Baníkem Ostrava uzavře víkendový program Bohemky. Zápas v Ďolíčku začíná v 17.30 před televizními kamerami České televize. Vstupenky jsou k dostání ve Fanshopu. Další informace k zápasu v článcích V pondělí přijede do Ďolíčku ostravský Baník a Lístky na Baník mizí z fanshopu.

B - tým
Rezervní tým se nadále propadá tabulkou a aktuálně je na deváté příčce. V neděli dopoledne ho čeká souboj se sousedem v tabulce, Jiskrou Domažlice. Na hřišti LOKO Vršovice nedaleko Ďolíčku přivítají svěřenci trenéra Hradeckého jihočeský tým od 10.15.

Dorosty
Elitní dorostenecký tým vedený trenérem Vavruškou přišel v posledním kole ve Zlíně o všechny body ve druhém poločase a bohužel tak v tabulce ztratil kontakt právě s moravským celkem. Další díl thrilleru o záchranu nejvyšší dorostenecké soutěže čeká dorostence v sobotu dopoledne od 10.15, kdy na LOKO Vršovice přivítají Mladou Boleslav. Více v článku Prvoligové dorosty po třech týdnech opět doma.
Po slibně rozehraném podzimu se díky špatným výsledkům z jara dostali do problémů také starší dorostenci v České lize. V tabulce jsou sice na desáté příčce, ale pouhé tři body od sestupových příček, důležitý je tak každý bod. V neděli dopoledne na hřišti v Chuchli přivítají Mladou Boleslav. B dorost začíná svůj zápas v 10.15, D dorost pak ve 12.30.

Hřiště LOKO Vršovice, na kterém odehrají svůj zápas v sobotu dopoledne dorostenci a v neděli rezerva Bohemky, naleznete nedaleko Ďolíčku, viz mapka. Vstupné na zápasy rezervy je pro majitele permanentek zdarma, pro ostatní 30 Kč. Zápasy mládeže jsou zdarma.

Žáci
Trojboj zápasů mládeže s Mladou Boleslaví uzavírají žáci, kteří v sobotu po poledni zavítají do "města automobilů". Od 13 hodin se na Astonce představí starší žáci a po nich od 14.45 také mladší žáci. Více k zápasu v článku V sobotu A-žáci do Boleslavi.
V české žákovské divizi se mladí klokani představí v sobotu dopoledne v Neratovicích, proti místnímu FK Neratovice-Byškovice. Starší žáci mají výkop stanoven přesně na 10 hodinu, mladší pak na 11.45.