Středa: Body jsou třeba

U Litavky narazíme na celek Příbrami.

Středa: Body jsou třeba

Klokani již zítra od půl šesté nastoupí k utkání 28. kola české nejvyšší soutěže, ve kterém jim bude soupeřem domácí Příbram. Hoftychovi svěřenci se na utkání svědomitě připravují, i když je nemožné si nevšimnout okolních vlivů. "Uvědomujeme si, že fanoušky teď hodně tíží situace kolem Ďolíčku, a musím říct, že i pro nás je to nepříjemná zpráva. Navíc to máme o to těžší, že se i v této nelehké situaci musíme stále soustředit zejména na sportovní stránku. Důležité je udržet mužstvo v tom, aby veškeré myšlenky šly k zápasu, abychom byli maximálně koncentrovaní na hru," uvádí lodivod vršovického týmu, který má pro středeční vložené kolo jednoznačný cíl: "Určitě chceme navázat na dobrý výkon z Liberce a i v Příbrami získat nějaký ten bod. Budeme to mít ale velmi těžké, protože Středočeši si ze stadionu U Litavky vytvořili takřka pevnost, když většinu bodů „udělali“ právě tam," je si Hoftych vědom skvělé bilance Středočechů na vlastním stadionu, kdy získali 27 bodů a v tabulce domácích utkání jsou na úctyhodné páté příčce.

Bohemka bude mít utkání o to více ztížené možností, že se zápasu nezúčastní až čtveřice hráčů základní sestavy. "Momentálně se trochu potýkáme se složením mužstva. Zdravotní problémy mají Nikl, Hartig, Štohanzl a Milan Škoda, což jsou hráči základní sestavy. Uvidíme, zda někdo z nich bude zítra připraven k utkání. Na druhou stranu hráči, kteří hráli v základu v Liberci, tedy Bálek, Moravec a Róth podali slušné výkony a věříme, že na ně naváží i v Příbrami," přeje si Hoftych, který si může alespoň částečně oddechnout u stavu Milana Škodu, kterému rentgen nepotvrdil žádnou zlomeninu. "Má to jen zhmožděné," upřesňuje Pavel Hoftych.

Trenér Bohemians vyslovil i obdiv k fanouškům Bohemky, kteří jeho tým podpořili v Liberci. "Touto cestou bych chtěl ještě vyjádřit díky za podporu fanoušků v Liberci. Byla velmi hlasitá a věřím, že i v pracovní den za námi do Příbrami fanoušci přijedou."

Utkání 1. FK Příbram - Bohemians 1905 začíná zítra v 17.30 na příbramském stadionu U Litavky.

Příbramští pořadatelé mají některé specifické požadavky, na které je nutné dát pozor.

Zde je část z návštěvního řádu:

1. Přístupové/odchodové trasy do/ze sektoru hostů.
Sektor hostí se nachází na tribuně 2003. Přístupová cesta je možná pouze vchodem a zároveň východem do sektoru hostů - tribuna 2003. Při větším počtu fanoušků doporučujeme příchod na stadion v dostatečném předstihu.

2. Specifikace vstupu/východů do/ze sektoru (počet turniketů, počet pokladen)
Sektor hostů je vybaven zónou pro provádění bezpečnostních prohlídek se třemi vstupy s pokladnou a dále výstupní branou, několika únikovými východy a zároveň brankami pro možný vstup a zásah pořadatelské služby, případně PČR. Pokladna pro sektor hostů je umístěna v bezprostřední blízkosti sektoru hostů.

3. Kapacita sektoru hostů a velikost sektoru hostí:
Celková kapacita sektoru hostí je 850 míst k sezení.

4. Technické vybavení sektoru hostí:
Sektor je vybaven patřičným počtem WC muži i ženy, rovněž je vybaven samostatným stánkem s občerstvením.

5. Návrh zabezpečení sektoru:
Sektor bude zajištěn pořadatelskou a bezpečnostní službou 1. FK PŘÍBRAM, a.s., bude kladen důraz na bezpečnostní prohlídky, rovněž bude prováděna namátková dechová zkouška na alkohol. Osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru budou nevpuštěny, případně budou vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Sektor hostů je od ostatních sektorů a diváků na tribuně oddělen oplocením a bezpečnostní sítí, rovněž bude vyblokována celá tribuna 2003. Pořadatelská služba bude úzce spolupracovat s policií a v případě potřeby ji požádá o součinnost případně provedení zásahu.
Po poradě vedení 1.FK Příbram, Městské a Státní policie a bezpečností agentury bychom Vás chtěli upozornit, že jsme se rozhodli nevpustit na náš stadion při utkání osoby :
- pod vlivem alkoholu (bude prováděna dechová kontrola před vpuštěním na stadion)
- s jakýmkoliv příručním zavazadlem (batohy, igelitky, ledvinky, kabelky atd.)
- veškerá pyrotechnika bude na místě zabavena!!!

6. Distribuce vstupenek
Vstupenky do sektoru hostí jsou v prodeji hodinu a půl před utkáním.