Bohemka prohrála v Příbrami 0:2

Góly Příbrami: 8. Šmejkal, 24. Fantiš.

Bohemka prohrála v Příbrami 0:2

Bohemka prohrála v zápase 28. kola v Příbrami 0:2. Za vytrvalého deště Bohemka v první půli dvakrát inkasovala ze vzduchu a pak už nedokázala utkání zvrátit. Dvě velké šance měl Bálek, ale nevyužil je. Kvůli zranění nenastoupili Hartig a Nikl, navíc ze stejného důvodu nedohráli Rychlík a Slezák. Už v sobotu čeká Bohemku důležitý zápas s Kladnem. Klokani mají na svého soupeře šest bodů náskok. K definitivě záchrany musí Bohemians uhrát bod.

HLASY TRENÉRŮ:

Pavel Hoftych (Bohemians 1905):  Vstoupili jsme do utkání aktivně, měli jsme tam i rohové kopy, ale bylo tam málo pohybu a žádnou akci jsme nedotáhli do konce. Soupeř nám dal góly ze situací, na které jsme se chystali. U druhého gólu Martin Cseh podcenil situaci, když nepokryl Fantiše. Příbram pak hrála jednoduše, chtěli jsme se dostat do zápasu brankou ve druhé půli. Nepovedlo se střídání, protože se brzy zranil Slezák. Příbram vyhrála zaslouženě, my jsme nepodali výkon, který jsem očekával.

Karol Marko (trenér FK Příbram): Terén a vytrvalý déšť měl spíše vyhovovat Bohemce, která hraje agresivně, chtěli jsme hlavně eliminovat tyto jejich přednosti. Přežili jsme v úvodu pět rohů soupeře, potřebovali jsme dostat míč na zem a z toho udeřit. To se povedlo. První gól nám pomohl, museli jsme dávat velký pozor na Kaufmana, který je nosný hráč Bohemky a navíc útočníci soupeře dobře pracovali. Museli jsme hrát neustále pozorně, na tomto terénu stačí podklouznutí a pohroma je na světě. O přestávce jsem nabádal chlapce, ať hrají jako 0:0, stačila malá chybička a změnil by se charakter zápasu. Za výkon a přístup si chlapci zasloužili vyhrát.