Fanshop pokračuje v nezměněné podobě

Prodejna suvenýrů zůstává na ochozu Ďolíčku.

Fanshop pokračuje v nezměněné podobě

Fanshop Bohemians 1905, který sídlí přímo v ochozu vršovického stadionu, pro vás připravil speciální slevovou nabídku. Bohemka na nějakou dobu odchází z Ďolíčku, takže produkty právě se symbolem legendárního stadionu můžete nyní zakoupit za sníženou cenu. Bílou čepici Ďolíček koupíte za 150 Kč, nášivku za 50 Kč a sekt z Ďolíčku si můžete pořídit za 100 Kč. Vedle toho si můžete zakoupit i zlevněné tričko Bohemians nejlepší v Praze, proti Střížkovu, které je k mání rovněž za 100 Kč.

Vedle slev nabízí fanshop i některé novinky. Ve spolupráci se značkou Bushman jsme pro vás připravili dvě nové světlé pánské košile, pruhovaný trikot Gaston s dlouhým rukávem či šedé tričko s krátkým rukávem. Pro dívky je v nabídce nové bílé tričko Style. Pro děti je připraveno zelené tričko Klokánek z Vršovic. Další novinky fanshopu jsou velký zelenobílý míč, arch samolepek, nové tričko UMBRO a pánské spodní prádlo. Navštivte fanshop a doplňte svou bohemáckou výbavu.

Bohemka sice pravděpodobně na nějaký čas z Ďolíčku odejde, ale zázemí klubu včetně fanshopu zde bude fungovat ve standardním režimu. Zboží z prodejny suvenýrů si můžete zakoupit buď v e-shopu na stránce http://fanshop.bohemians1905.cz nebo přímo v kamenném obchodě na stadionu, jehož otevírací doba je v pondělí, úterý, středu a pátek v čase 11 - 17 hod, ve čtvrtek pak od 12 - 19 hod.