I Visáči bojují za záchranu Ďolíčku

Visací Zámek v čele s Honzou Haubertem se přidal k iniciativě SOS Ďolíček a uspořádal společně se svými fanoušky sbírku pro záchranu stadionu Bohemians.

I Visáči bojují za záchranu Ďolíčku

Již v průběhu večera United Colours of Vršovice (rok 2007) vložil Jan Haubert, Visací Zámek č.1, částku 700,- Kč na podporu stadionu. Podpora záchrany Ďolíčku se rozjíždí naplno po nedávné výzvě DFB. Dne 28. 4. proběhl ve smíchovském klubu Futurum první z koncertů, při kterých je organizována finanční sbírka na záchranu Ďolíčku. V průběhu koncertu vystoupil na pódiu klokan Lombardos, který skupině předal dres s podpisy hráčů Bohemians. Ten věnovali Visáčům fanoušci Bohemky za jejich podporu iniciativy SOS Ďolíček. Během koncertu se postupně vybrala částka 5.000,- Kč, která byla použita jako členský vklad do DFB pod jménem Visací Zámek a fanoušci.

Další koncert na podporu záchrany Ďolíčku proběhne tuto sobotu 15. 5. od 21.00 na Staroměstském náměstí jako součást Oslav Prahy. Přijďte se podívat na koncert Visáčů, přispějte na Ďolíček a získejte v dražbě zajímavý suvenýr s podpisy hráčů Bohemky.

V průběhu tohoto víkendu se uskuteční i další sportovně-společenské akce za účasti Bohemky a klokana Lombarda.

V rámci Oslav Prahy se vedle koncertu Visacího Zámku uskuteční v sobotu 15. 5. od 16.45 také pražská penalta, při které se můžete těšit na legendu Bohemky 80. let Františka Jakubce.

V neděli 16. 5. od 12.00 se pak Bohemka představí v rámci dětského festivalu Kašpárkohraní, který se koná v prostoru Obory Hvězda v Praze 6. Můžete se těšit na soutěže o zajímavé ceny, fotbalovou školu s klokanem a mnoho dalšího.