V úterý začíná prodej permanentek

Bohemka se snaží odpovědět na nejčastěji kladené otázky.

V úterý začíná prodej permanentek

V úterý začíná prodej permanentních vstupenek na novou sezonu. Nikam nemusíte spěchat, předprodej začíná s dostatečným předstihem před novou sezonou, která zahajuje 17. července. Los na novou sezonu ještě není známý, losovat se bude ve druhé polovině června. Pokusíme se odpovědět na základní otázky, které nejčastěji kladou fanoušci na adresu klubu prostřednictvím e-mailu a telefonu.

Kdy bude probíhat předprodej permanentek?
Permanentky budou v prodeji od úterý 1. června až do konce července. V prodeji budou každý pracovní den od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin.

Kde budou permanentky v prodeji?
Prodej permanentních vstupenek probíhá v Synot Tip Aréně u vchodu číslo 4, což je směrem k železniční trati napravo od hlavního vchodu do stadionu. Fanouškům Bohemians jsou k dispozici dvě označené pokladny.

Budou permanentky v prodeji i přes internet?
Ne, v této fázi bude možné permanentky kupovat na jediném místě, a to v Synot Tip Aréně. Přes internet se budou prodávat vstupenky na jednotlivé zápasy.

Když mám permanentku do Ďolíčku, jak mám postupovat?
Pro současné permanentkáře Bohemka připravila stejné ceny jako v Ďolíčku. Ty platí pro všechny permanentkáře. To znamená, že i ten, kdo měl permanentku do kotle, si může se slevou koupit permanentku na hlavní tribunu a naopak. Stačí k pokladně přinést pro snadnější kontrolu starou permanentku nebo se prokázat jménem, na které měl koupenou permanentku v loňské sezoně. Na pokladnách budou mít jména všech permanentkářů, kteří měli v loňské sezoně zakoupenou permanentku do Ďolíčku.

Jaké jsou pro stávající permanentkáře ceny?
Ceny zůstávají pro současné permanentkáře stejné jako v Ďolíčku. Na hlavní a protilehlou tribunu budou permanentky stát 2 000 Kč, za branku do kotle (Jižní tribuna) stojí celosezónní vstupenka 1 200 Kč. Rozdělení sektorů naleznete zde na plánku nebo přímo na pokladně.

Jaké jsou ceny pro nové permanentkáře?
Ceny pro fanoušky, kteří v loňské sezoně neměli permanentku na Bohemku, jsou následující. 3000 Kč na hlavní a protilehlou tribunu, 1500 Kč do kotle. Mít permanentku se pořád vyplatí, kdybyste kupovali lístky na každý zápas, tak zaplatíte celkem o 900 Kč více. Navíc pro permanentkáře chystá Bohemka různé akce během roku a slevy na výjezdy ven.

Jak je to s rezervacemi?
Každý permanentkář, který byl na hlavní tribuně, má do 30. 6. 2010 rezervované místo i na hlavní tribuně. Pokud to bylo jen trochu možné, tak se tribuna z Ďolíčku překlápěla na hlavní tribunu do Edenu dle řad a sektorů, aby se vedle sebe potkávali stejní lidé. Seznam s určeným místem bude k dispozici na pokladnách. Je možné si místo i vyměnit. Otázky k těmto rezervacím je možné směřovat na info@bohemians1905.cz. Bohemka se bude snažit vyjít vstříc i při případných výměnách permanentek, kdyby fanouškům zakoupená místa nevyhovovala.

Když budu chtít vzít na fotbal dítě, jaké mám možnosti?
Možností je hned několik. Prodeje permanentek se týká jedna z nich. Rodinám s dětmi nabízíme permanentky do rodinného sektoru (číslo 227 a 228). Pokud si zakoupíte jednu permanentku, dostanete druhou permanentku pro dítě do 15 let zdarma (balíček 1 +1). Při koupi dvou permanentek do sektoru Rodiče a děti získáte dvě permanentky pro děti do 15 let zdarma (balíček 2 + 2). Během sezony pak bude Bohemka při domácích zápasech prodávat dětské vstupenky (dítě do 15-ti let) za 30 Kč. Tuto vstupenku bude možné zakoupit do kteréhokoliv sektoru na stadionu.

Jaké další slevy Bohemka přichystala?
Bohemka připravila slevy pro vozíčkáře, starší fanoušky a studenty. Zde je jejich nabídka:

Studentský sektor (číslo 120) – možnost zakoupit jednorázovou vstupenku za 100 Kč na zápas
Fanoušci nad 60 let včetně – 10% sleva na vstupenky i permanentky
Vozíčkáři – vstupenka na zápas 70 Kč, doprovod 50 Kč.

Kde mohu získat další informace?
Můžete se obracet přímo na pokladny v Synot Tip Aréně Infolinka: +420 731 126 104, email: vstupenky@synottiparena.cz nebo můžete psát na email Bohemians 1905 na info@bohemians1905.cz.