Na Ďolíček se skládají všichni

Během sobotní přípravy v Lounech se vybralo 7080 Kč.

V sobotu 12. 6. vyrazil Lombardos opět mezi fanoušky se skleněnou bednou, určenou pro sběr finančních prostředků na záchranu Ďolíčku.

Nejprve do ní přispívali fanoušci u vchodu na stadion Lokomotivy Vršovice, kde se hrálo divizní utkání mezi B-týmem Bohemky a Jiskrou Třeboň. Na záchranu Ďolíčku přispívali jak fanoušci Bohemky, tak i třeboňští příznivci fotbalu. Během utkání se vybralo 1200 korun. Po zápase pak přispěli dokonce i hráči třeboňského mužstva.

Po utkání na Lokádě vyrazil Lombardos směr Louny, kde se v rámci oslav lounského fotbalu uskutečnil přátelský zápas mezi FK Teplice a Bohemians 1905. V Lounech se opět aktivně vybíralo a do sbírky se postupně zapojili jak místní příznivci fotbalu, tak i tepličtí a vršovičtí fanoušci. Svůj příspěvek na záchranu našeho stadionu přidali i prezident lounského fotbalu a někteří hráči Teplic. Přispěl brankář Slavík i jeho spoluhráč Melanovič. Nakonec podpořili sbírku na Ďolíček i přítomní rozhodčí. V Lounech se celkově vybralo 7080 korun. DFB děkuje všem, kteří o uplynulém víkendu přispěli na záchranu našeho stadionu a zároveň děkuje i Lombardovi za jeho usilovnou snahu při organizaci sbírek.

Další sbírka se uskuteční 19. června, při příležitosti přátelského utkání v Německu proti mužstvu Dynama Drážďany. Dále bude možné přispět na Ďolíček 22. června v hudebním klubu Vagon při koncertu skupiny Prohrála v kartách a 29. června ve smíchovském Futuru, kde vystoupí Visací zámek.