O víkendu čeká Bohemku mezinárodní turnaj

Fanoušci mají možnost podpořit Bohemku o víkendu v zápasech s Ružomberkem a Honvédem Budapešť na turnaji v Horních Počernicích. Vstupenky v prodeji.

O víkendu čeká Bohemku mezinárodní turnaj

Velmi zajímavý program se tento víkend 26. a 27. června nabízí fanouškům Bohemky v Praze. Po delší odmlce se v hlavním městě koná během letní přípravy turnaj s mezinárodní účastí, na kterém se představí prvoligové celky z Česka, Slovenska a Maďarska.

V areálu SC XAVEROV Horní Počernice je na víkend připraven následující program:

Sobota 26. 6. 2010
10.15  FK Viktoria Žižkov - Honvéd Budapešť
13.30  Bohemians 1905 - MFK Ružomberok

Neděle 27. 6. 2010
10.15  FK Viktoria Žižkov - MFK Ružomberok
13.30  Bohemians 1905 - Honvéd Budapešť

Zápasy se hrají na klasických dvakrát 45 minut s možností až šesti střídání. Po každém utkání se kopou penalty jako doplňující kritérium pro stanovení konečného pořadí.

Pro fanoušky Bohemky jsou vyhrazeny oba sektory za brankami, tedy západní a východní tribuna s celkovou kapacitou 1200 míst. Na místě je samozřejmě zajištěno občerstvení od stejného provozovatele jako v Ďolíčku. Do areálu SC Xaverov se lze pomocí MHD dopravit nejlépe z konečné stanice metra B Černý Most a dále autobusovou linkou 223 nebo 261 do zastávky Libošovická.

Cena vstupenek na jeden den (dva zápasy) je stanovena na 100Kč do sektoru za brankou a 130 Kč na hlavní tribunu. Vstupenky jsou od úterý 22. 6. v prodeji ve fanshopu Bohemky v Ďolíčku, využijte tedy tuto možnost. Otevírací doba fanshopu je v úterý, středu a pátek od 11 do 17 hodin, ve čtvrtek pak od 12 do 19 hodin.

"Jiř řadu let se v Praze nekonal během letní přípravy mezinárodní turnaj a fanoušci tak byli o něco ochuzeni. Fanoušci mají výjimečnou příležitost strávit fotbalový víkend v Praze a vidět přípravu svého týmu na vlastní oči proti mezinárodní konkurenci, určitě půjde o zajímavé srovnání. Věřím, že fanoušci Bohemky zavítají do Horních Počernic v hojném počtu a vytvoří Bohemce tradičně domácí prostředí, proto jsme jim vyhradili oba sektory za brankou. Přijďte si o víkendu užít fotbal a podpořit Bohemku," pozval fanoušky Bohemky Jiří Steinbroch, který za pořadatele turnaj organizačně zajišťuje.