Prodej permanentek pokračuje

Od začátku července se uvolnila všechna rezervovaná místa.

Na konci června skončily rezervace permanentních vstupenek na domácí zápasy Bohemians 1905. Předprodej však pokračuje dále, i nadále platí slevy pro současné permanentkáře. „Dosud se prodalo okolo sedmi stovek permanentních vstupenek. Zejména v posledních dnech jsme zaznamenali výrazný nárůst prodeje, přesto zaostáváme za prodeji, které byly v Ďolíčku. Má na to vliv několik faktorů. U části fanoušků nechuť jít do Edenu, svoji roli hraje také to, že fanoušci ještě místa na stadionu detailně neznají a nechtějí se zavazovat na jedno místo na celou sezonu a v neposlední řadě berou určitě v potaz i to, že se na stadion určitě dostanou, protože má trojnásobně větší kapacitu než Ďolíček. Na druhou stranu pro fanoušky je určitě přínosné, že koupí permanentky ušetří hodně peněz a zajistí si místo vedle svých známých z Ďolíčku,“ vypočítává pro a proti ředitel Bohemians 1905 Lukáš Přibyl. Mezi další výhody permanentkářů patří i to, že budou mít zdarma vstup na přípravné zápasy a zápasy B-týmu a zároveň i předkupní právo na venkovní zápasy Bohemky. Třeba hned při prvním výjezdu do Hradce Králové, kde bude k dispozici jen 200 míst, se takové přednostní právo určitě hodí.

Permanentní vstupenky si lze kupovat až do prvního zápasu, ale 12. července začíná předprodej vstupenek na utkání se Slavií a mnoho míst tak bude zabráno již pro tento zápas. Takže doporučujeme zakoupit permanentní vstupenku do tohoto data. Pokladny v Synot Tip Aréně mají otevřeno každý pracovní den od 9 do 18 hodin a budou mít otevřeno i poslední víkend před ligou v sobotu i v neděli.

Kdo měl permanentku na uplynulý ročník do Ďolíčku, může nakupovat permanentku za tyto ceny: na západní (hlavní) a východní (protilehlá) za 2000 Kč na celou sezonu, na jižní (kotel) za 1200 Kč. „Jsou to úplně stejné ceny, jako byly v Ďolíčku,“ dodává Přibyl. Nákup permanentních vstupenek vyjde výrazně výhodněji než nákup jednotlivých vstupenek na utkání. Pokud by fanoušek šel v sezoně na všechny zápasy a kupoval si vstupenku na hlavní tribunu, utratil by 3 900 Kč. Současný majitel permanentky tak ušetří 1 900 Kč. Pokud by fanoušek šel v sezoně na všechny zápasy a kupoval si vstupenku do kotle, utratil by 2 400 Kč. Současný majitel permanentky tak ušetří 1 200 Kč.

CENY PERMANENTNÍCH VSTUPENEK
Stávající permanentkáři (ti, kteří měli permanentku na sezonu 2009/10)

Západní tribuna (hlavní) – 2 000 Kč
Východní tribuna (protilehlá) – 2  000 Kč
Jižní tribuna (kotel) – 1 200 Kč
Noví permanentkáři
Západní tribuna (hlavní) – 3 000 Kč
Východní tribuna (protilehlá) – 3 000 Kč
Jižní tribuna (kotel) – 1 500 Kč

CENY VSTUPENEK
(extra zápasy – Slavia, Sparta, Baník; běžné zápasy - ostatní)

Západní tribuna (hlavní) – 250 Kč (extra 300 Kč)
Východní tribuna (protilehlá) – 250 Kč (extra 300 Kč)
Jižní tribuna (kotel) – 150 Kč (extra 200 Kč)
Severní tribuna (za brankou) – 150 Kč (extra 200 Kč)