C-dorost na úvod podlehl Meteoru.

Na rozpálené šeberovské umělce Klokani vedení neudrželi.

C-dorost na úvod podlehl Meteoru.

K prvnímu přípravnému utkání jsme si pozvali mužstvo Meteoru Praha, tedy tým, proti kterému nastoupíme i v soutěži.
Do zápasu jsme nastupovali z plné tréninkové zátěže. Sestava byla lehce improvizovaná, a to hlavně na brankářském postu. Semerád je po zranění a Janoušek se zapojí do přípravy od příštího týdne. Do branky se tedy postavil Nováček, na jehož vrub jdou sice částečně obě branky, ale předvedl i několik dobrých zákroků.
Od úvodu byli aktivnější hosté a naše hra byla plná nepřesností. Hráči se spíše na hřišti hledali a zvykali si na nové spoluhráče. Důsledkem bylo mnoho nepřesných přihrávek a hrálo se tak spíše na naší polovině. Ovšem povedený protiútok z 23. minuty znamenal vedení 1:0. Skipala se uvolnil na levé straně, posunul míč Zvoníčkovi a ten hledal ve vápně Slavíka. Tomu se podařilo nejdříve trefit břevno, ale napodruhé již míč poslal do sítě. Zanedlouho se podařilo hostům vyrovnat. Po trestném kopu od půlící čáry, prošel centrovaný míč až k Nováčkovi, který v nepřehledné situaci neudržel míč v rukavicích a povolil tak dorážku. Do poločasu Meteor vývoj skóre otočil, nepříliš prudká přízemní střela z 20 metrů skončila od tyčky v naší síti.
Do druhého poločasu jsme obměnili sestavu, ale herní projev se příliš nezměnil. Spíše zatlačení do defenzívy, do které nás dostávala nepřesná rozehrávka. K vyrovnání nás mohl posunout aktivní Zvoníček, který se postavil k pokutovému kopu, který byl nařízen po faulu právě na něj samotného. Bohužel potvrdil známé pravidlo, že faulovaný hráč by neměl penaltu zahrávat. Napodobil tak Gyana z MS a otřel svůj pokus o břevno branky.
Z naší strany se výkon moc nepovedl. Nepřesností ve hře bylo požehnaně, přechod do útočné fáze byl velmi pomalý a na defenzívě bude samozřejmě také potřeba zapracovat.
Ve čtvrtek pokračuje příprava tréninkem v Hrdlořezích a odpoledne bazénem v Radlicích. V pátek čeké C-dorost další soupeř ze soutěže, ve Zbuzanech se od 11 hodin utká s Duklou.

Bohemians 1905 – Meteor Praha 1:2 (1:2)
Branky: 23. Slavík – 26. a 33.

Sestava 1. poločas: Nováček – Jasz, Pechr, Klement, Dufek – Pospíšil, Richtrmoc, Rothe T., Skipala – Artemuk (20. Zvoníček), Slavík

Sestava 2. poločas: Nováček – Vostárek, Pechr, Řezníček, Klement – Matějka, Rothe P., Bulíček, Skipala (60. Pospíšil) – Zvoníček (60. Artemuk), Michálek