Fanshop otevírá novou pobočku

Fanshop otevře poprvé v pátek ve 13 hodin.

V den premiérového zápasu v Synot Tip Aréně se otevírá i nový fanshop Bohemians 1905, který má sloužit především fanouškům Bohemky při zápasech.  Fanshop se nachází v pravé části západní tribuny vedle Komerční banky. „Nebudujeme tady žádný megalomanský obchod, ale chceme našim fanouškům nabídnout zejména při utkáních možnost nakoupit suvenýry Bohemky. Plánujeme, že budou v provozu oba fanshopy, které se budou střídat v otevírací době. Každý fanoušek Bohemky bude mít možnost nakoupit v Ďolíčku i novém fanshopu v Edenu,“ říká Jakub Havrda, manažer fanshopu, který si provozuje sám klub a veškeré peníze utracené ve fanshopu jdou na provoz Bohemians.

V novém fanshopu v Edenu se můžete těšit na stejný sortiment jako v Ďolíčku, plus nové zajímavé novinky. Pevně věříme, že si najdete cestu do obou obchodů a naleznete zde právě ty zelenobílé propriety, které hledáte. Mezi aktuální novinky fanshopu patří, již nyní velmi oblíbené, šedivé tričko se žlutou australskou značkou s klokanem nebo kuchařská zástěra i s chňapkou nebo ubrus. Fanoušci mající silný vztah k našemu stadionu v Ďolíčku jistě ocení černé tričko Ďolíček – legenda mezi stadiony, které doplňuje loňskou kolekci v bílé barvě skládající se z kšiltovky, trička a šály.

Přijďte do nového fanshopu a vybavte se na začátku další fotbalové sezony. Fanshop bude mít v pátek otevřeno od 13 hodin. Během utkání se Slavií budou k dispozici i dva mobilní stánky uvntř stadionu.