Remíza C-dorostu s Duklou

Ve druhém přípravném utkání remizovali Klokani 1:1.

Remíza C-dorostu s Duklou

V pátečním parném počasí se utkal C-dorost ve Zbuzanech s Duklou Praha. Obě mužstva se potkají i v prvním mistrovském utkání.
První polovina utkání nebyla z naší strany příliš povedená, plna nepřesností, prohraných osobních soubojů a hra spíše připomínala chaos. Trápil nás opět přechod do útočné fáze a nejistota některých hráčů v práci s míčem. Po půlhodině hry se soupeř dostal zaslouženě do vedení. Dukle se povedl rychlý protiútok a po kolmé přihrávce útočník poslal kolem Nováčka míč do sítě.
Do druhé půle jsme tradičně prostřídali a hra se zlepšila. Duklu jsme zatlačili a ta se na naší polovinu dostávala jen ojediněle. Ovšem mi se zmohli spíše jen na střely ze střední vzdálenosti, které nebyly příliš nebezpečné. Několik slibných akcí z křídelních prostorů taky zůstalo nevyužito, jelikož se nedařila finální přihrávka. Zvýšená aktivita přeci jen přinesla kýžené ovoce, kdy byl v 61. minutě faulován v pokutovém území Slavík a Matějka bezpečně z pokutového kopu vyrovnal. V závěru utkání jsme napadali rozehrávku Dukly a ta se dostávala do problémů, ovšem do konce utkání již branka nepadla a tak se zrodil remízový výsledek.

Dukla Praha - Bohemians 1905  1:1 (1:0)
Branky: 30. - 61. Matějka (pen.)

Sestava 1. poločas: Nováček – Vostárek, Řezníček, Klement, Dufek – Matějka, Richtrmoc, Bulíček., Michálek – Artemuk, Zvoníček
Sestava 2. poločas: Nováček – Matějka, Pechr, Klement, Hroník – Jasz, Rothe P., Bulíček, Pospíšil – Artemuk (60. Zvoníček), Slavík