Přípravu zahajuje také nejmladší z dorostů

Zítra poprvé propotí hráči D-dorostu trika.

Přípravu zahajuje také nejmladší z dorostů

V neděli odpoledne se v Radlicích poprvé sejdou hráči  D-dorostu pod vedením trenéra Michala Vychodila a jeho realizačního týmu. V první den je čeká návštěva spinningu a následně bazénu. Během pestrého úvodního týdne čeká hráče kromě hřiště i spinning, kardio, bazén, terén, či písek.
V neděli 25.7. odjíždíme na herní soustředění do Uherského Brodu, kde se společně s C-dorostem postupně utkáme s Jihlavou, Trenčínem, Trnavou, Dubnicí a Nitrou. Po návratu budou před zahájením soutěže ještě našimi protivníky Sparta, Roudnice a Benešov. První mistrovské utkání sehrajeme s Ústím nad Labem v domácím prostředí na Loko Vršovice v sobotu 14.8. ve 12.30.
Zítra se bude v 16 hodin hlásit trenérům 22 jmen. Posledním hráčem, který se zapojí až počátkem srpna, je Ondra Jelínek, jenž se postupně zotavuje ze zranění. V kádru bude celkem působit 16 hráčů, kteří nastupovali v loňské žákovské lize. Do týmu se zapojuje skupinka navrátilců z hostování Martin Pilík, David Huleš a Filip Kracík. Novými tvářemi jsou útočníci Radek Mládek (Hr.Králové), Matěj Šidla (Střešovice), Jakub Opfolter (Vltavín) a obránce Kolja Svytlik (Vltavín).