D-dorost uspěl se soupeřem ze Slovenska

Zlepšeným výkonem ve druhém poločase jsme vydřeli výhru.

D-dorost uspěl se soupeřem ze Slovenska

Bohemians 1905 B - AS Trenčín 2:1 (0:1)

sestava: Šarapatka (41. Dočekal) – Huleš (25. Ježdík), Svozil, Turea (70. Sláma), Bukáček, Lukáš (41. Novotný), Habrun (41. Hanek), Tikhonov (41. Hnilička), Šidlo (41. Kracík), Sláma (41. Mládek), Pilík (41.Svitlyk)

V úplném úvodu je lepší soupeř, pak hra vyrovnala a odehrávala se uprostřed hřiště, takže před brankami byl klid. Až ve 20. minutě nebyla naše obrana dobře postavená, čehož soupeř využil a dostal se do samostatného úniku, který lobem využil – 0:1. V dalším průběhu jsme se dostali pod tlak a postupně přežili několik nebezpečných akcí – první stačil na poslední chvíli skluzem zachránit Turea, poté Šarapatka vyrazil přímý kop a do třetice soupeř zakončil těsně vedle. My jsme se poprvé dostali ke střele až těsně před půlí, ale rána Lukáše byla zblokována.

Hned na začátku druhého poločasu se přes 2 protivníky protlačil do nájezdu Kracík a střelou pod břevno vyrovnal – 1:1. Na druhé straně střelu musel vyrážet Dočekal, my jsme zahrozili Svozilem po rohu. V 53. se opět gólově prosadil Kracík, když využil zaváhání gólmana – 2:1. Trenčín se snažil vyrovnat, ale výsledkem byla jen slabší střela doprostřed ze šestnáctky, naopak do dalšího brejku se dostal Kracík, ale pokus o hattrick zkazila vzdálenější tyč. V poslední minutě ještě pěkně vystřelil Mládek z 15 metrů a brankář Trenčína musel robinzonádou míč vyrazit, nicméně na našem vítězství to nic nezměnilo.