Bohemka prohrála v Plzni 1:2

Plzeň vedla už o dvě branky, v závěru utkání zdramatizoval Martin Nešpor.

Bohemka prohrála v Plzni 1:2

Ve 3. kole se Bohemka představila v Plzni. První komplikace nastaly ještě před utkáním. Ke zraněnému Niklovi se přidal i brankář Sňozík, který se zranil na dopoledním rozcvičení. Kapitánskou pásku navlékl Pavel Lukáš, do branky se postavil Václav Marek. Bohemka vstoupila do utkání aktivně, prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný zápas, až poté převzala iniciativu Plzeň, která nastoupila jen s jednou změnou oproti čtvrtečnímu utkání s Besiktasem.

Už to vypadalo na bezbrankový poločas, když ve 44. minutě zatáhl míč po levé straně Jiráček, přesprintoval Jindřiška a jeho přihrávku podél malého vápna usměrnil do branky Daniel Kolář. Od té doby Plzeň měla utkání pod kontrolou, Bohemce nepomohly ani tři změny krátce po přestávce. Na hřiště přišli Martin Nešpor, Trubila a Cissé. V 69. minutě po faulu na Rezka skóroval z přímého kopu Pavel Horváth.

Bohemka se ale nevzdala a v závěru si vytvořila převahu. V 84. minutě po přihrávce Škody běžel sám na gólmana Martin Nešpor a k tyči krásně skóroval. Bohemka se nadechla k náporu. Vzápětí se mezi třemi Plzeňáky prokličkoval Škoda, ale prováhal možnost ke střele. Další pokus Moravce skončil jen těsně vedle. Bohemka tak nakonec v Plzni prohrála 1:2.